Ce prețuri astronomice practică vedetele în restaurantele lor! Te ușurează de bani cât ai zice pește. Cine are cel mai scump șnițel din oraș?

Cu burta plină, dar cu buzunarele goale! Te duci să mănânci la ei și te ușurează de bani, nu glumă! Click! vă spune care sunt cele mai scumpe restaurante, cu patroni vedete de calibru din România! Nu le călcați pragul, dacă nu vă țin buzunarele!

Din ce în ce mai multe vedete și-au deschis restaurante, cârciumi și pensiuni, în ultimii ani. Actori, scriitori, artiști sau vedete tv și-au investit banii în domeniul Horeca și nu au dat greș. 

Își îmbie clienții, de la ușă, cu numele lor, dar și cu meniuri tradiționale sau fine-dining, la prețuri cât se poate de piperate. 

Așa că, dacă te duci la restaurantele lui Dani Oțil, Florin Călinescu sau Mircea Dinescu, trebuie să ai ceva bănuți pe card, căci, dacă nu, ai mari șanse să rămâi să speli vase. 

Iată ce prețuri afișează vedetele în meniurile din localurile lor. Te ia cu amețeală! 

Dani Oțil l-a lăsat mască și pe Bobonete! Cât costă un șnițel la localul lui din Herăstrău? „Am zis că e greșită nota!”

Dani Oțil (43 de ani) este proprietarul unui restaurant de lux, situat în zona de fițe a Capitalei, Herăstrău. 

Meniul este unul variat, cu preparate fine-dining și nu numai, iar prețurile practicate sunt și ele pe măsură.

În urmă cu doi ani, vestitul actor Bobonete i-a făcut o vizită la restaurant lui Dani Oțil și a rămas șocat când i-a venit nota de plată la finalul unei mese copioase. 

„M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (adică 1.500 de lei ), m-am uitat și pe spate și am zis că, cred că e greșită. 

Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a dezvaluit Bobonete, într-un podcast.

În meniul restaurantului deținut de Dani Oțil se regăsesc preparate variate, de la pizza și burgeri, până la fructe de mare, șnițele și ciorbițe.

O porție de șnițele, servită alături de cartofi și brânză ajunge la 68 de lei, iar un burger delicios de vită cu cartofi prăjiți te costă nici mai mult, nici mai puțin, de 48 de lei. 

Pentru 100 de grame de somon veți plăti de 24 de lei, iar pentru o porție de caracatiță, 39 de lei pe suta de grame.

O porție de friptură, mușchi de vită sau ceafă de porc, costă între 36 și 88 de lei, porția de 200 de grame, iar o banală supă ajunge la 25 de lei. 

Mircea Dinescu a invitat-o pe Andreea Marin  la restaurantul lui Sursa: Facebook
Mircea Dinescu a invitat-o pe Andreea Marin la restaurantul lui Sursa: Facebook

Cât dai pe o ciorbă și-o pastramă la cârciuma lui Mircea Dinescu?

Restaurantul deținut de scriitorul Mircea Dinescu (72 de ani), este frecventat mai ales de către clienții care preferă mâncarea tradițională, ca la mama acasă.

Localul se află în Centrul Vechi al Capitalei, fiind amenajat într-o fostă prăvălie, din secolul trecut. Nici aici prețurile nu sunt mici, de ici de colo! 

La restaurantul lui Dinescu, clienții pot savura mâncăruri tradiționale, precum sărmăluțe cu mămăliguță, pastramă de oaie cu mujdei și ciorbe. 

O ciorbă din burtă de vițel te costă 39 de lei. Ciorba din crap de Dunăre, somn și biban de apă stătătoare, costă 35 de lei, cantitatea fiind de 450 de grame. Prețul pentru o ciorbă de potroace ajunge 37 de lei.

Pastrama de berbecuț, servită cu ardei iute și mămăligă, costă 65 de lei (350 de grame), în timp ce o porție de sarmale de 550 de grame ajunge la 68 de lei. 

Restaurantul lui Florin Călinescu se află în zona Tineretului Sursa: Facebook
Restaurantul lui Florin Călinescu se află în zona Tineretului Sursa: Facebook

Cât dai pe o porție de sarmale la taverna lui Florin Călinescu? 

Taverna, situată în zona Tineretului, al cărei patron este actorul Florin Călinescu (67 de ani), este ceva mai accesibilă pentru buzunarele omului de rând. Călinescu a mers pe principiul: mâncare „bună, multă și ieftină”, pentru clienții săi.

Meniul este unul vast, fiind axat, în principal, pe preparate tradiționale. O ciorbă de perișoare sau de văcuță costă doar 19 lei , iar cea de legume sau de fasole 16 lei.

Porția de sarmale de 500 de grame, servită cu mămăligă și ardei, costă 44 de lei, în timp ce o porție de varză călită cu ciolan ajunge la 42 de lei.

Pentru un șnițel pane clienții trebuie să scoată din buzunar 32 de lei, iar, dacă vor comanda pomana porcului trebuie să achite 41 de lei. 

Monica Anghel, patroană de pensiune în Argeș Sursa: Facebook
Monica Anghel, patroană de pensiune în Argeș Sursa: Facebook

Cât costă un păstrăv cu mămăligă și usturoi la conacul Monicăi Anghel? Vedeta a primit plângeri! 

Familia Monicăi Anghel ( 52 de ani) deține un conac în Argeș, pe care l-a transformat într-o pensiune cochetă și foarte căutată de turiști, mai ales în perioada Sărbătorilor, de Crăciun și de Paște. 

Restaurantul pensiunii își îmbie clienții cu mâncăruri tradiționale românești delicioase, însă prețurile cam piperate se pare că nu prea convin clienților. 

Recent, artista a primit reclamații la acest capitol de la un client, care a fost profund nemulțumit de prețul unui preparat din meniu. 

După o cină servită la conac, turistul a scris o recenzie deloc favorabilă, pe un site de rezervări, declarându-se total dezamăgit de serviciile primite. Acesta s-a plâns de prețul pe care s-a văzut nevoit să-l achite pentru o porție de păstrăv cu mămăliguță și usturoi. 

„Am fost surprinși de faptul că pentru cină, care a constat într-un păstrăv prăjit de fiecare persoană, deci doi păstrăvi cu câte trei cupe de mămăliguță de fiecare și mujdei de usturoi, fără garnitură, fără băutură, cu nimic altceva, 45 lei /persoană. 

Extraordinar de scump. Nu se poate așa ceva. Știam că prețul unei cine este de 45 de lei, însă nu m-am gândit că o cină constă doar într-un pește prăjit, la aceeași bani”, a spus turistul, în recenzie, complet dezamăgit de mâncarea de la pensiunea Monicăi Anghel. 

Conacul se află în comuna Berevoești, județul Argeș, la 5 kilometri de satul Gămăceşti. 

Proprietatea are ieşire și la râul Bratia, fiind înconjurată de natură. Conacul are 8 camere duble, fiecare cu propriul TV, radio și internet și dispune și de un restaurant, unde turiștii pot servi masa. 

O noapte de cazare, la pensiune, pentru două persoane poate ajunge până la 280 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net