Care este secretul Monicăi Anghel pentru a se menține în formă! Ce face de două ori pe săptămână: „Am atâta energie”

#Exclusiv Click!

Artista Monica Anghel (52 de ani) se menține foarte bine pe timp de vară și caniculă la 58-60 de kilograme și arată impecabil! Secretul îndrăgitei cântărețe este postul intermitent care îi dă energie și un tonus excelent.

De altfel, și sportul o  ajută extrem de mult pe vedeta care are centura galbenă la Aikido și nu se oprește aici. Face cursuri de nutriție, merge la echitație și se simte foarte bine în pielea ei. 

Deocamdată nu se pune problema de vacanță pentru Monica Anghel deoarece fiul ei de aproape 13 ani, Aviv, se recuperează încă după operația suferită la picior.  

Artista ne-a povestit pentru Click! despre noutățile din viața ei.

Reporter Click!: Pe Instragram ați mărturisit acum câteva zile că aveți centura galbenă la Aikido, ați practicat sportul o perioadă  dar o să reveniți la Sensey! De când această pasiune pentru artele marțiale?

Monica Anghel: Da! O am de mulți ani, dinainte să rămân însărcinată mi-am luat centura galbenă! 

Mi-a plăcut foarte mult Aikido, ca sport, pentru că mi se pare că totul curge, are o energie mișto. Și dacă stau bine să mă gândesc, cred că ăsta a și fost motivul care m-a ajutat să rămân însărcinată, pentru că, repet, se lucrează extraordinar de mult cu energia și probabil că mi-a deblocat pe acolo niște centri energetici, ceva.

E pusă pe cursuri de nutriție

Între timp, de atunci și până azi ați luat și certificatul de instructor...

Da, de instructor de fitness și am terminat și am terminat recent și cursul de consultant psihonutriție. Și mai am încă un curs care se va termina în principiu anul viitor, prin ianuarie- februarie, de nutriție.

Vă gândiți să vă deschideți un cabinet, ceva, în acest sens?

Nu! Am făcut asta pentru mine ca să învăț cât mai multe lucruri, ca să știu cum să fac sport corect, ca să știu de ce să mă agăț când mă apucă pe mine poftele. Că dacă nu poftești, te mai apucă... E ceva anormal să nu îți fie poftă. E natural să îți fie poftă și dacă  poți să ți-o înfrânezi e minunat, daca nu, iarăși e minunat!

E ultima lună de vară! Cum se întreține Monica Anghel acum?

Fac fasting! Îmi este extraordinar de bine cu postul acesta intermitent, o dată sau de două ori pe săptămână, cel mult, îl fac de 24 de ori, beau numai apă, apă - cafea - apă cu lămâie cel mult, fără mâncare. E foarte ok, am atâta energie! Fără apă nu poți să trăiești dar fără mâncare poți să trăiești! Eu fac asta o zi pe săptămână sau maxim 2 zile pe săptămână. Dacă poți să faci lucrul ăsta o zi pe săptămână este extraordinar de sănătos! Pentru digestie, pentru regenerarea organismului, pentru liniștirea organismului, pentru  că are și el nevoie de o pauză. 

Acum mâncăm toată ziua, noi nu avem nevoie de atâta mâncare! Eu, din fericire, am ajuns la concluzia asta. Târziu,  dar am ajuns. De fapt, niciodată nu e prea târziu! Și încă ceva. Sunt tânără! Sunt la a doua tinerețe. Eu mă simt foarte bine!

Fiul artistei a început recuperarea după intervenția suferită la picior

Ultima dată când am vorbit la un eveniment despre stil de viață și siluetă, știu că aveați 60 de kilograme!

Da! Sunt la fel, 58-60 de kilograme!

Aviv ce face, cum se simte după accident? Ați trecut prin niște emoții? Mai mergeți într-o vacanță împreună?

Păi nu mai mergem nicăieri pentru că dacă a avut accidentul și și-a fracturat piciorul... Trebuia să plecăm la prietenii noștri din Italia dar nu mai mergem nicăieri. Am început recuperarea și fizioterapia de câteva zile. După două săptămâni o să înceapă și kinetoterapia și vedem. El își dorește foarte-foarte mult să înceapă din nou să încalece, să mergem la echitație, dar domnul doctor Fodor, doctorul care l-a și operat de altfel,  a spus că nu va avea voie la echitație mai devreme de două luni, poate chiar trei. Nu prea i-a convenit lucrul ăsta dar nu avem ce face!

Merge bine pensiunea?

Da, da! E ok, în sensul că sunt cheltuieli foarte multe. Adică cine își imaginează că poți să câștigi bani  dintr-o pensiune...

Profesional vorbind ce vă mai așteaptă în luna august?

Mai am un concert împreună cu Marcel Pavel pe 19 august la Codlea, și cam atât deocamdată.

Cum merge procesul pentru furtul de imagine?

Nu ai ce să le faci! O perioadă s-au oprit și au apărut alte site-uri care își fac reclamă folosindu-se de imaginea mea!

Nu aveți cum să cereți despăgubiri?

Nu ai cum pentru că nu ai cui! Sunt site-uri fantomă! O groază de oameni cunoscuți sunt în situația asta. Oamenii ar trebui să fie foarte atenti și să nu mai creadă toate prostiile astea! Că deschid eu gura și îți arăt eu picăturica și povestesc că am slăbit cu ea  sau nu știu ce am făcut, atunci să crezi. Dar când vezi doar o poză, și îți pune poza aia și inventează așa niște povești  ca și când eu le-am spus, nu, este...bolnăvicios!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net