Secretele Monicai Anghel! Ce face zilnic ca să nu îmbătrânească: „Ăsta e sfânt!”

#Exclusiv Click!

Monica Anghel a ajuns, la 51 de ani, la cea mai bună versiune a ei! Solista nu doar că a slăbit peste 30 de kilograme, dar reușește să fenteze foarte bine vârsta nu numai la capitolul siluetă. Monica are un ten de invidiat, dar și un ritual de frumusețe mai deosebit.

Monica Anghel arată trăsnet la 51 de ani! Cântărește 59 de kilograme, mai nou este și instructor de fitness, iar timpul nu a lăsat mai deloc riduri pe chipul său.

Deși a slăbit peste 30 de kilograme, Monica arată fresh. Vedeta ne-a dezvăluit că are un ritual de frumusețe inedit, pe care-l respectă cu sfințenie, de ani de zile. Folosește ca demachiant uleiul pentru bebeluși, cu care nu a dat greș până acum.

Monica Anghel: „Mă demachiez cu ulei de bebeluș!”

Până acum doi ani, eu nu m-am dat cu cremă pe față deloc. Eu m-am demachiat toți anii aceștia și continui să mă demachiez cu ulei de copii mici, din acela pentru bebeluși.

Din punctul meu de vedere curăță cel mai bine, nu există rimel, waterproff, ruj, nu există vreun produs pe care să nu-l curețe. Ăla demachiază orice! E sfânt!”, ne-a dezvăluit cântăreața, care are un ten de invidiat.

De abia acum doi ani, solista a folosit prima ei cremă pentru față. De remarcat că este, totodată, adepta produselor cosmetice de proveniență autohtonă.

„Până acum doi ani eu nu m-am dat cu cremă pe față!”

De doi ani de zile, am început să mă dau cu cremă pe față, dimineața și seara. Folosesc numai produse românești!”, ne-a mai spus Monica.

Monica Anghel s-a schimbat radical, în urmă cu cinci ani. Cântăreața a fost operată atunci la coloană, după ce a fost dignosticată cu o dublă hernie de disc și cu o pareză de 98%, la piciorul drept.

Vedeta a urmat, ulterior, un program de recuperare și, în doar un an și trei luni, a reușit să dea jos nu mai puțin de 30 de kilograme. De atunci, se menține la noua ei greutate, oscilând între 56-59 de kilograme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net