Monica Anghel e fit! Câte abdomene face zilnic? „Am pus două kilograme masă musculară!”

#Exclusiv Click!

Monica Anghel este de nerecunoscut pe la evenimentele mondene! Niciodată nu a arătat mai bine decât acum! Monica e, mai nou, fit după ce dat jos peste 30 de kilograme și merge, zilnic, la sala de forță. Bate recordul la abdomene și genuflexiuni!

Monica Anghel a ajuns să afișeze la 51 de ani o siluetă de puștoaică! Mai nou, merge la sală zilnic ca să fie fit! Nu i-a ajuns că a slăbit 30 de kilogramae și se topește, practic, pe picioare.

Vedeta urcă în fiecare dimineață pe cântar și este foarte atentă la greutatea ei. Recent, a constat că a luat două kilograme în plus. De vină este mersul la sală, căci Monica Anghel a început, deja, să pună masă musculară.

Monica Anghel: „Mă urc zilnic pe cântar! 

Am 59 de kilograme acum, dar eu aveam 57! În fiecare z,i eu mă urc pe cântar, la prima oră! Ca să ajungeți să arătați ca mine vă trebuie deteminare, asta trebuie. Eu acum sunt cam nemulțumită pentru că am mai luat două kilograme.

Dar, este din cauză că merg zilnic la sală și am început deja să pun masă musculară. Zilnic, am program strict de exerciții. Nu mă abat nici o secundă de la el. Fac 180 genuflexiuni și 250 abdomene, în fiecare zi!

Abdomenele sunt bune pentru coloană. Eu am fost operată pe coloană și mi le-a recomandat chiar doctorul, pentru o mai bună mobilitate”, ne-a declarat Monica Anghel, care are de gând să revină la cele 57 de kilograme, greutatea ideală pentru ea, la acest moment.

Monica Anghel a devenit alt om în urmă cu cinci ani. O problemă majoră de sănătate i-a shimbat, atunci, total viața și înfățișarea. Cântăreața a fost operată la coloană, după ce a fost dignosticată cu o dublă hernie de disc și cu o pareză de 98% la piciorul drept.

Vedeta a urmat, ulterior, un program de recuperare și, în doar un an și trei luni, a reușitsă dea jos 30 de kilograme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
image
actualitate.net
image
actualitate.net