Vacanță de coșmar în Grecia! Ce a putut să pățească o româncă: „Am reușit sa ies din baie, cu șiroaie de sânge pe corp”

​​Vacanța în Grecia a unei românce s-a dovedit a fi una de coșmar, după ce a trecut printr-un accident chiar în baia hotelului unde se afla cazată: „aseară, după ce am terminat de făcut duș, când am dat să deschid ușa dușului sticla a crăpat și au căzut mii de cioburi peste mine și în jurul meu". Tânăra s-a plâns de faptul că cei de la conducerea hotelului au pus-o tot pe ea să suporte costurile reparației.

Ce a pățit o româncă în timp ce se afla în vacanță în Grecia Foto: Pixabay.com
Ce a pățit o româncă în timp ce se afla în vacanță în Grecia Foto: Pixabay.com

Ce a pățit o tânără în vacanța din Grecia 

O tânără a avut parte de un accident chiar spre finalul concediului petrecut în Grecia, după cum a relatat într-o postare pe Facebook. „Oameni buni, am nevoie de ajutorul vostru. Suntem cazați într-un hotel din Grecia, mai avem de stat azi, iar mâine plecam. Aseară, după ce am terminat de făcut duș, când am dat să deschid ușa dușului sticla a crăpat și au căzut mii de cioburi peste mine și în jurul meu. (Menționez faptul că una din uși întâmpina un blocaj în deschidere și închidere, trebuie să ridici puțin de ea pentru a putea să se deplaseze pe șină).

„Am reușit sa ies din baie, cu șiroaie de sânge pe corp"

Este pentru prima dată când pățesc așa ceva, iar teama și îngrijorările prin care am trecut în acel moment m-au copleșit. Am reușit sa ies din baie, cu șiroaie de sânge pe corp, am sunat la recepție și am mers însoțită la un cabinet medical din apropiere. Am scăpat cu mici zgârieturi pe picioare, spate și brațul drept, deci sunt recunoscătoare ca am corpul întreg și fără prea multe daune fizice", a scris românca pe pagina ei de Facebook. 

„Poliția nu a făcut nimic, cei de la hotel îmi spun că eu trebuie să plătesc"

„Acum, în schimb, cei de la hotel îmi spun că eu trebuie să plătesc ușa dușului și că eu sunt răspunzătoare. Cel mai tare mă deranjează atitudinea personalului hotelier, modul agresiv și lipsit de empatie cu care abordează situația. Cei de la hotel au sunat la poliție pentru că le-am explicat că nu înțeleg de ce ar trebui să fiu eu răspunzătoare și să plătesc. Plus că timp de 14 h eu nu am putut să îmi folosesc serviciile pentru care eu am plătit, nu am putut să beneficiez de duș și toaletă pentru că erau pline de cioburi.

Poliția nu a făcut nimic, mi-au cerut actul de identitate și atât, ne-au explicat că este de datoria noastră să ne înțelegem și opțiunile sunt să împărțim costul sau să ajungem în instanță. Patronul hotelului spune că noi trebuie să plătim și că discutăm la check out (adică mâine dimineață). Please, help, există persoane care s-au confruntat cu astfel de situații sau puteți ajuta cu ceva îndrumări de articole din lege cu care mă pot apăra?", a scris tânăra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net