Concediu de coșmar în Grecia pentru o familie de români: „Sunt un milion de cazuri pe sezon”

Concediul unei familii de români s-a transformat după doar o zi într-un coșmar. Aceștia au ales ca destinație pentru vacanța lor, așa cum fac mulți conaționali, Grecia. Și totul părea de vis. Peisaje desprinse din cărți, apă cristalină și soare strălucitor. Nimic nu avea să prevestească ceea ce s-a întâmplat. 

Vacanța în Grecia a unor români s-a transformat într-un coșmar. Foto: Click.
Vacanța în Grecia a unor români s-a transformat într-un coșmar. Foto: Click.

După doar o zi de vacanță, mașina le-a fost spartă. Hoții le-au furat și banii și actele. Femeia care deține mașina este convinsă că a fost urmărită, deoarce a avut grijă ca lucrurile de valoare să le pună într-o geantă mică, iar aceasta a ascuns-o sub scaunul mașinii, tocmai ca în cazul în care se întâmpla ceva similar aceștia să nu o găsească. Însă, fix tocmai asta s-a întâmplat.

Cum s-a putut întâmpla spargerea?

Românca a povestit că a mers împreună cu familia să mănânce de prânz la o tavernă locală, iar mașina a lăsat-o într-o parcare care se afla foarte aproape de locația pe care au ales-o pentru a lua masa. Acolo au petrecut câteva ore. În acest timp, hoții au spart un geam și au luat tot ce au găsit. 

Ne-am dus către mașină și am găsit-o spartă. Erau foarte multe cioburi în mașină. Și geanta, repet, era sub scaun, în spate, o gentuță mică, în care erau pașapoartele, un portofel cu buletinul, cardurile și permisul meu".

Ce au spus polițiștii

Când a văzut ce s-a întâmplat, femeia a apelat la oamenii legii. Se pare însă că, pentru polițiștii greci nu a fost deloc o mirare ceea ce s-a întâmplat. Aceștia i-au recomandat româncei să-și caute actele prin apropierea locului unde a fost parcată mașina, deoarece hoții așa procedează în astfel de situații. Oamenii legii i-au dat acesteia un document cu ajutorul căruia să se poată întoarce în România, dar nu i-au dat prea mari speranțe că îi va găsi pe vinovați. 

Am dat o declarație și mi-a dat un document cu care pot să ajung acasă, să trec vama. Atât! Mi-au spus că sunt un milion de cazuri, sunt foarte multe cazuri, un milion pe sezon!", a spus femeia, citată de Digi24. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net