Vacanţă de coşmar în Grecia! Prin ce experiență a trecut un român alături de soția sa: „Îmi venea să vărs”

Sună incredibil, dar poţi avea parte de o vacanţă de coşmar chiar şi pe plajele însorite ale Greciei. Un român a povestit pe pagina de Facebook experiența neplăcută prin care a trecut: „aveam deja tălpile ude, dar nu de la apa mării, ci de la flegme", scrie adevărul.ro.

Experiență de coșmar pe o plajă din Grecia Foto: Shutterstock
Experiență de coșmar pe o plajă din Grecia Foto: Shutterstock

Ce a povestit un român pe Facebook

Vacanța în Grecia s-a transformat într-un coșmar pentru un român. Acesta a decis să scrie despre experiența lui pe rețelele de socializare. „Thassos e un loc frumos, m-ar bate Dumnezeu dacă aș spune altceva. Însă am avut o experiență neplăcută împreună cu soția, pe o plajă de acolo. Din start, când am ajuns acolo, era mai spre seară, erau coji de semințe pe plajă, coceni de porumb și alge, amintindu-mi cum arăta litoralul nostru în anii 90.

Când am mers pe plajă, mi s-au lipit cojile de semințe pe picioare. Era un grup mare, cred că erau 20 de tineri, erau de undeva din Polonia, cred, fiindcă vreo doi aveau tricouri cu steagul lor. Consumaseră cam mult alcool și scuipau pe plajă, iar când am trecut pe acolo aveam deja tălpile ude, dar nu de la apa mării, ci de la flegmele lor. Iar duhoarea algelor pe care nimeni nu se gândise să le strângă m-a scârbit, îmi venea să vărs de la duhoare”, a spus românul pe Facebook.

Ce reacție au avut grecii

„Mi-au spus că sunt rockeri violenți și că nu vor să provoace un conflict. Mi-au spus că tot ce pot face e să-i convingă să dea muzica mai încet și să nu spargă sticle pe plajă. În minutul 2 mi-am luat lucrurile și am plecat.

Cât despre algele putrezite care împrăștiau un miros pestilențial, mi-au spus că a fost o furtună în largul mării și că valurile le-au adus la mal, însă reprezentanții firmei care se ocupă de curățenia plajei au fost suprasolicitați și nu au ajuns încă să facă și curățenie”, a adăugat el.

Altă experiență de coșmar în Grecia

Un cuplu de români a decis să închirieze vreme de o lună o casă în Grecia, unde să petreacă o vacanță de vis alături de bebelușul lor. Însă lucrurile au luat o turnură de coșmar imediat ce turiștii au ajuns acolo. Rezervarea a fost făcută încă din decembrie anul trecut, prin Airbnb, însă deși a existat atât de mult timp la dispoziție, familia de turiști tot a ajuns într-o mizerie cruntă, de unde încearcă să scape din momentul în care au văzut proprietatea.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net