Coșmar în vacanța din Grecia! De necrezut! Ce a pățit o familie de turiști români

Vacanța de vis a unei familii de turiști români s-a transformat într-un coșmar din care nu se mai pot trezi. Aceștia au închiriat o casă în Grecia pentru o lună de neuitat, iar probabil că, într-adevăr, nu vor uita niciodată experiența trăită. De la dușul plin de păr, până la mirosul urât din fiecare cameră, familia de turiști caută cu disperare o altă locație unde pot sta.

Vacanța din Grecia s-a transformat într-un coșmar / foto: Shutterstock
Vacanța din Grecia s-a transformat într-un coșmar / foto: Shutterstock

Cuplul de români a decis să închirieze vreme de o lună o casă în Grecia, unde să petreacă o vacanță de vis alături de bebelușul lor. Însă lucrurile au luat o turnură de coșmar imediat ce turiștii au ajuns acolo, potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro. Rezervarea a fost făcută încă din decembrie anul trecut, prin Airbnb, însă deși a existat atât de mult timp la dispoziție, familia de turiști tot a ajuns într-o mizerie cruntă, de unde încearcă să scape din momentul în care au văzut proprietatea.

Desigur, șocul acestora a apărut chiar dinainte de a intra pe ușă! Deși cuplul închiriase o casă, dorind să se relaxeze într-o curte spațioasă, când au ajuns în Grecia, au văzut că, de fapt, sunt nevoiți să stea într-un apartament de bloc, fără nici cea mai mică curte posibilă. Iar în ce privește interiorul apartamentului, mizeria este una de nedescris, potrivit tinerei familii.

Dușul era înfundat de păr

Proprietatea din Halkidiki este deținută tot de un român, iar conform turiștilor, dușul este înfundat cu păr, tot apartamentul este lipicios, există o mulțime de mucegai pe pereți, iar mirosul din casă este unul greu de suportat. Cel mai surprinzător este că pozele interioare de pe site-ul Airbnb sunt, într-adevăr, din proprietatea în care au ajuns turiștii, însă, în poze, totul era curat și în ordine.

În acest moment, turiștii români caută un alt loc de cazare, tot în Grecia și avertizează, într-un review extins pe site-ul Airbnb, despre condițiile în care au nimerit. Potrivit acestora, chiar au făcut și curățenie în apartament, însă mucegaiul și starea de uzură generală nu pot fi eliminate chiar atât de ușor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net