Concerte de 1 mai 2023 la mare. Ce formații de top vin la cele mai tari festivaluri

Doar o singură săptămână ne mai desparte de 1 Mai, iar odată cu această ocazie, deschiderea sezonului estival. Și dacă vă numărați printre românii care deja își pregătesc bagajele pentru o mini-vacanță la mare, există o mulțime de festivaluri și concerte la care încă aveți toate șansele să mai găsiți bilete!

La Mamaia va avea loc festivalul de muzică electronică Sunwaves / foto: Freepik
La Mamaia va avea loc festivalul de muzică electronică Sunwaves / foto: Freepik

Sezonul estival din acest an se va deschide în doar o săptămână, iar o mulțime de artiști se pregătesc pentru concertele care vor avea loc pe litoral. Perioada de concedii este inaugurată, ca în fiecare an, de către mini-vacanța tradițională de 1 Mai, în cadrul căreia peste 75.000 de români sunt estimați că vor petrece pe litoral. Iar din fericire, se pregătesc nenumărate festivaluri, concerte și alte evenimente la mare, la care încă puteți găsi bilete, însă numai dacă vă grăbiți! Unele dintre aceste concerte sunt programate să înceapă chiar de săptămâna aceasta, așa că daca aveți zile de concediu pe care le puteți folosi, deja trebuie să începeți să vă faceți bagajele pentru mare!

„Beach, please”, poate cel mai semnificativ festival dedicat tinerilor pasionați de hip-hop și trap, își deschide porțile chiar de pe 27 aprilie! Concertele vor ține nu mai puțin de 4 zile, așa că indiferent dacă veți fi acolo chiar de la ziua deschiderii, sau pe 1 Mai, veți reuși să vă bucurați de eveniment! Cei mai faimoși cântăreți populari printre tânăra generație vor participa la festival, cum ar fi artiști internaționali ca DaBaby și 6xi9ine, dar și nume consacrate românești, de exemplu B.U.G. Mafia, Killa Fonic și Gheboasa.

Concerte de 1 Mai în cele mai cunoscute cluburi de la mare

La „White Horse”, în Costinești, toți pasionații de rock se vor putea aduna la unul dintre cele mai mari festivaluri de rock de la mare, „May, be rock”. Vestea bună? Cele mai sonore nume din țara noastră vor fi acolo, iar biletele se pot lua și la intrarea în locație. Vestea proastă? Durata festvalului este între 28 și 30 aprilie, așa că dacă vreți să vă vedeți trupele favorite în concert, trebuie să vă grăbiți! Nume importante vor cânta acolo, precum Vama, Vița-de-Vie, Șuie Paparude și Bosquito, printre mulți alții!

Un bilet vă poate costa 80 de lei pe zi, iar ele pot fi cumpărate și online.

Cum se distrează tinerii pe litoralul românesc de 1 mai

Tinerii care sunt pasionați de muzica electronică vor avea parte o mulțime de concerte pe plaja de la Mamaia, unde va avea loc festivalul Sunwaves. Acesta își va deschide porțile pe 27 aprilie, iar petrecerea se va încheia tocmai pe 3 mai, iar deja mii de tineri sunt așteptați să facă parte din public și în acest an. Cei mai cunoscuți DJ din lume vor fi la festival, cum ar fi Seth Troxler, Dubtil și Traumer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net