Surpriză mare! Care este cea mai scumpă stațiune de 1 Mai. Cât costă cazarea pe litoralul românesc

Ultima actualizare:

Doar câteva zile ne mai despart de către deschiderea sezonului turistic în țara noastră, iar pentru cei dintre noi care sperau la o excursie la mare de 1 Mai, deja au venit veștile proaste. Una dintre stațiunile favorite pentru români, indiferent de bugetul disponibil, este în acest an cea mai scumpă de pe litoralul României. Află alături de Click! cât trebuie să scoți din buzunar pentru două nopți la mare.

Costinești, cea mai scumpă stațiune în acest an / foto: Shutterstock
Costinești, cea mai scumpă stațiune în acest an / foto: Shutterstock

Doar o singură săptămână ne mai desparte de către deschiderea sezonului turistic în România, iar tradiționala zi liberă de 1 Mai face deschiderea perioadei de vacanță. Însă pentru cei dintre noi care își făceau bagajele pentru mare, deja trebuie să ne confruntăm cu o veste proastă. Potrivit informațiilor oferite de către adevărul.ro, una dintre destinațiile favorite a fiecărui român este acum cea mai scumpă de pe litoral, prețurile ajungând la sute de lei de persoană, pentru 2 nopți la mare!

Este vorba despre Costinești, una dintre cele mai îndrăgite stațiuni de pe litoral, indiferent de ce buget de vacanță avem la dispoziție. Este o premieră în țara noastră ca această locație să înceapă sezonul turistic cu dubioasa „realizare” de a avea prețurile cele mai ridicate, conform sursei. Mai precis, dacă doriți să mergeți 2 zile la Costinești de acest 1 Mai, veți fi nevoit să aveți pregătit în portofel cel puțin 350 de persoană, la un hotel de 3 stele, pe noapte. Dacă doriți condiții ceva mai bune, la un hotel de 4 stele, prețul deja urcă la 520 de lei, pentru o singură persoană!

Venus și Mamaia, mai ieftine decât Costinești în acest an

La stațiunea Venus, tariful pentru o singură persoană este de 180 de lei, iar o experiență all-inclusive la un hotel cu 4 stele vă poate lăsa portofelul cu aproximativ 900 de lei mai ușor. În același timp, la Mamaia, o stațiune recunoscută până acum pentru prețurile piperate, lucrurile sunt ceva mai accesibile în acest an. O persoană trebuie să plătească 175 de lei pentru mini-sejur, iar în total, la un hotel de 5 stele, veți ajunge la un preț de 2.400 de lei.

În același timp, dacă vă veți număra printre cei peste 70.000 de turiști care vor merge pe litoral de acest 1 Mai, iar stațiunea pe care o vizați este Eforie, costul pentru o persoană este de 150 de lei, iar la un hotel de 4 stele, un preț total la care vă puteți aștepta este de 1.300 RON.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net