Ce relație are, cu adevărat, fiica Andreei Marin cu Lavinia Pîrva. Cum se înțelege Violeta cu soția tatălui său

Trecutul amoros tumultos al lui Ștefan Bănică Jr. nu a fost niciodată un subiect nediscutat în presa românească. Dimpotrivă, artistul a apărut de nenumărate ori pe primele pagini ale ziarelor, asta până când a cunoscut-o pe Lavinia Pîrva și s-a așezat „la casa lui”. Cum se înțelege artista cu Violeta, fiica soțului ei și a Andreei Marin, aflați din cele ce urmează. 

Cum se înțelege Lavinia Pîrva cu fiica soțului său / foto: Colaj Click!
Cum se înțelege Lavinia Pîrva cu fiica soțului său / foto: Colaj Click!

Ștefan Bănică are trei copii din trei relații diferite și mereu a militat ca aceștia să aibă o relație bună între ei. Importantă a fost relația fiicei sale, Violeta, cu soția lui, Lavinia. Deși mulți și-au pus întrebări referitoare la conexiunea celor două, iată că au primit și un răspuns: Violeta și Lavinia par să aibă o relație extrem de apropiată. 

Violeta Bănică și Lavini Pîrva, două bune prietene 

Recent, într-una dintre postările din social media ale Laviniei Pîrva apare și fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., în timp ce dansează și se distrează împreună. Pesemne, frumoasa brunetă are o legătură specială cu adolescenta care mereu a fost o persoană extrem de discretă în anumite aspecte ale vieții sale personale. 

Andreea Marin susține uniuniea dintre frați

Fosta soție a lui Ștefan Bănică știe cât de important este ca cei trei copii ai artistului să fie în relații bune. Consideră că este extrem de important să învețe să se sprijine unii pe alții, gândindu-se îndeosebi la vremea când părinții lor nu vor mai fi. 

„Susțin această relație frate-soră pentru că noi, ca părinți, nu știm ce soartă vom avea. Nu știm niciodată. Ei trebuie să fie uniți, să se ajute și să se iubească unul pe celălalt. Și e vorba de o iubire specială în cazul lor.

Sigur (n. red.: Violeta are o legătură și cu fratele mai mic). Acum vorbeam de cei mai mari fiindcă au alte subiecte de discutat. Există apropiere între toți cei trei. Și e și normal ca noi, maturii, să susținem această apropiere. Când noi n-om mai fi, ei rămân singurii care se pot susține. Eu, care nu prea mai am rude mai vârstnice decât mine, știu ce înseamnă asta.”, mărturisea Andreea Marin acum ceva timp, potrivit Cancan.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net