Cum arată fiul Laviniei și al lui Ștefan Bănică jr? Micuțul a urcat pe scenă la concertul tatălui: „El este Alexandru, băiețelul nostru..”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Surpriză mare! La unul dintre concertele de Sala Palatului, Ștefan Bănică jr. a mai marcat o premieră! I-a avut alături pe soția sa, cântăreața Lavinia Pârva, dar și pe fiul lor, Alexandru, care a dat buzna la finalul unei piese interpretate de părinții săi pe scenă. Imaginile cu micuțul alături de părinții săi sunt adorabile și cât se poate de emoționate!

Alexandru Bănică a dat buzna peste părinții săi, pe scenă: „Ea este soția mea, Lavinia Pârva Bănică! El este băiețelul meu, băiețelul nostru!”

Weekendul trecut, Ștefan Bănică junior (56 de ani), a susținut un adevărat maraton de concerte la Sala Palatului, prilejuite de Sărbătoarea Crăciunului. 

Au fost, practic, patru zile la rând, de joi și până duminică, în care artistul a făcut show cu sala arhiplină, la Sala Palatului. 

Seria de spectacole de Sărbători a avut în centru familia aristului. Acesta i-a reunit pe scenă pe toți cei trei copii ai săi. 

Au cântat pe rând, alături de tatăl lor, Violeta Marin Bănică, dar și Radu Ștefan, demonstrând amândoi că i-au moștenit, din plin, talentul cântărețului. 

Marea surpriză, însă, a reprezentat-o apariția, la finalul unuia dintre show-uri, a micuțului Alexandru, în vârstă de patru anișori și jumătate, fiul artistului cu actuala soție, cântăreața Lavinia Pârva (39 de ani). 

Momentul a fost cât se poate de emoționant, căci micuțul, prezent și el în sala unde concerta său, a dat, practic, buzna peste părinții lui, urcându-se voinicește pe scenă și sărindu-le în brațe. 

Lavinia, îmbrăcată într-o rochie roșie ca focul, a cântat împreună cu Ștefan Bănică Jr. piesa „Doar un Crăciun cu tine”,  iar fiul lor a urcat pe scenă și cu o floare în mână, pe care i-a oferit-o mamei lui. 

„La asta chiar nu mă așteptam. O să ne tragă puțin la răspundere, îți spun eu”, a spus solista, surprinsă atunci când și-a văzut fiul pe scenă. 

„El este un prieten de-al nostru. Îl cheamă Alexandru. Ea este soția mea, Lavinia Pîrva Bănică! El este băiețelul meu, băiețelul nostru.

Hai cu tati, mă doare mijlocul”, a spus și artistul, aplicându-se ca să ajungă la fiul său. 

„Noi ne retragem. Succes tati! Sărbători fericite, Sala Palatului”, a rostit emoționată Lavinia, ieșind din scenă de mână cu fiul ei. 

„Asta-i <<O dată-n viață, de Iuliana Tudor>>. Nu o să mai vedeți așa ceva!”, a mai spus artistul, privindu-i pe cei doi ieșind de pe scenă. 

Este, întra-adevăr, pentru prima dată când Lavinia și Ștefan își expun fiul în public. Până acum, cei doi nici măcar nu postau imagini cu chipul băiețelului lor pe rețelele de socializare. 

Lavinia Pârva și Stefan Bănică Jr. s-au căsătorit în mare secret în anul 2017, în Bulgaria, iar doi ani mai târziu, venea pe lume fiul lor, Alexandru, un băiețel superb. 

Violeta și Radu au cântat și ei pe scenă împreună cu tatăl lor!

Violeta Marin Bănică a urcat și ea pe scenă, la unul dintre concerte, alături de tatăl ei, marcând o altă premieră! Fiica Andreei Marin a cântat, pentru prima oară, în public, și a avut multe emoții. 

„Este prima oară când ea cântă în fața unui public. Dacă nici eu nu știu să vă fac surprize... O lumină pe ea, să o vedem”, a prezentat-o artistul pe fiica lui și a Andreei Marin. 

„Ești superbă! Ea a venit cu linia melodică, eu am dus-o mai departe, cântecul nostru nu e înregistrat nicăieri, nu am fost în studio, e prima oară când îl cântăm în fața unui public, este prima oară când ea cântă în fața unui public. 

O să avem nevoie de tot sprijinul vostru, pentru că sunt un pic emoționat, puteți să aprindeți telefoanele, să facem atmosferă, pentru că am de gând să filmăm acest moment și, cine știe, poate la un moment dat o să-l folosim într-un videoclip. 

Sper să vă placă, este prima noastră compoziție împreună, se numește «În felul meu»”, a mai spus artistul, îmbărbătându-și fiica. 

Cei doi au făcut un show de zile mari pe scena Sălii Palatului, iar emoțiile au fost la cote înalte. 

image

Andreea Marin: „Violeta mi-a întrecut așteptarile”

Andreea Marin a fost și ea impresionată la maxim de talentul fiicei sale și a încurajat-o să repete această experiență. 

„Violeta urmează tradiția familiei, mama mea cânta minunat la pian și acordeon, mi-a transmis această bucurie de a trăi prin muzică, în familia tatălui Violetei precum știți muzica înseamnă tradiție, dar chiar dacă ea a ales pentru viitorul ei să studieze dreptul, este foarte talentată, scrie și compune minunat, nu doar cântă bine și cu pasiune la pian, face lecții de când era de-o șchioapă. 

Noi avem două piane acasă și dansul, muzica înseamnă mult pentru fiecare dintre noi. Îmi doresc să capete și curajul de a cânta în public, are și o voce specială, deocamdată evită, e perfecționistă și crede ca trebuie să țină doar pentru ea această pasiune, eu sper însă ca într-o zi va simți altfel, împărtășind compozițiile ei cantate poate chiar de ea, voce plus pian. 

Mă bucură mult să o văd pe scenă fără trac, mă așteptam să aibă emoții evoluând în fața a mii de oameni, dar mi-a întrecut așteptările”, a declarat Andreea Marin, pentru Click!

Violeta Marin Bănică a împlinit pe 15 decembrie 16 ani. 

 „La mulți ani, suflet pereche! Te iubesc de când erai… un gând”, a fost mesajul emoționant pe care Andreea Marin i l-a transmis fiicei sale de ziua ei, pe rețelele de socializare. 

În ianuarie 2006, Andreea Marin s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică junior, iar pe 15 decembrie 2007, vedeta a adus-o pe lume pe Ana Violeta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net