Emoționant! Ștefan Bănică și-a introdus și fiica în lumea spectacolelor: „Este prima noastră compoziție”

Ultima actualizare:

Weekendul acesta a fost maratonul concertelor de Crăciun cu Ștefan Bănică jr. Patru zile la rând, de joi până duminică, artistul a făcut show și a avut Sala Palatului arhiplină, de fiecare dată. Sunt 20 de ani de când susține aceste spectacole tradiționale, dar a găsit în fiecare an o nouă „rețetă”, astfel încăt publicul să aibă mereu ceva nou.

Artistul a cântat pentru prima dată cu fiica sa, Violeta,  în fața unui public. Iar pentru  ea acest
Artistul a cântat pentru prima dată cu fiica sa, Violeta, în fața unui public. Iar pentru ea acest

Seria de spectacole din 2023 a fost cu accent pe familie, căci actorul și cântărețul i-a avut alături de el pe scenă și pe soția sa, Lavinia (39 de ani), dar și pe copiii cei mari, Radu Ștefan (21 de ani) și Violeta (16 ani). În momentul în care și-a prezentat fiica pe scenă, artistul a spus: „Este prima oară când ea cântă în fața unui public. Dacă nici eu nu știu să vă fac surprize... O lumină pe ea, să o vedem”. Așa a intrat Violeta pe scena de la Sala Palatului. „Ești superbă!”, a exclamat tatăl.

În spectacolele de Crăciun au cântat alături de el  și soția, Lavinia, și fiul cel mare, Radu
În spectacolele de Crăciun au cântat alături de el și soția, Lavinia, și fiul cel mare, Radu
image

„ Ea a venit cu linia melodică, eu am dus-o mai departe, cântecul nostru nu e înregistrat nicăieri, nu am fost în studio, e prima oară când îl cântăm în fața unui public, este prima oară când ea cântă în fața unui public. O să avem nevoie de tot sprijinul vostru, pentru că sunt un pic emoționat, puteți să aprindeți telefoanele, să facem atmosferă, pentru că am de gând să filmăm acest moment și, cine știe, poate la un moment dat o să-l folosim într-un videoclip. Sper să vă placă, este prima noastră compoziție împreună, se numește «În felul meu»”, a mai spus artistul. „A fost o primă seară de vis la concertul aniversar de Crăciun – 20 de ani. Mulțumesc celor care au venit din Bucuresti și din alte orașe din țară, ca să fie alături de noi. Urmează încă trei seri de poveste la Sala Palatului, iar pe 16 decembrie, la Cluj”, a scris Ștefan Bănică, pe Facebook, după prima seară.  (Andreea Dumitru)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net