Violeta Marin refuză să calce pe urmele părinților săi: „Am descoperit ce îmi place și ce nu”

Violeta Marin Bănică are cu totul și cu totul alte planuri în ceea ce privește cariera profesională. Recent, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Banică, a mărturisit că dorește să devină avocată, o profesie cu totul și cu totul diferită față de cea a părinților săi.

Ce planuri are Violeta Marin / foto: Colaj Click!
Ce planuri are Violeta Marin / foto: Colaj Click!

Tânăra a mărturisit că, deși a crescut într-un mediu artistic, care i-a permis să cutreiere mai multe domenii, și a ajuns să fie pasionată de artă, a ales, în schimb, să urmeze o carieră în avocatură.

Violeta Marin: „Îmi place multă partea aceasta de Drept”

În cel mai recent interviu pe care la oferit presei, Violeta a dat dovadă că a crescut frumos și curat, devenind o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. Cu această ocazie, tânără a mărturisit publicului că nu dorește o carieră în zona artistică, visul și dorința ei fiind aceea de a deveni avocat.

„Mi-a plăcut de mică artă. Mi-a plăcut să desenez, deși desenam oribil, mi-a plăcut să pictez, să dansez, să cânt, să cânt la pian, actoria a început să-mi placă de mică. Toate acestea cu care am fost învățată de mică, au devenit pasiunile mele.

Deși nu aș profesa în acest domeniu, pentru că, într-adevăr, îmi place mai multă partea aceasta de Drept, în care mă îndrept.

Sunt lucruri cu care am fost învățată de când eram mică, pentru că am crescut într-o casă și într-un loc creativ, care vă permite să experimenteze tot felul de părți ale muzicii, ale vieții. Și în momentul în care am descoperit ce îmi place și ce nu îmi place, abia apoi am putut să aleg”, a mărturisit Violeta Marin Bănică, potrivit Spectacola.

„Am doi părinți brilianți” 

Mândră că care care au adus-o pe lume i-au oferit și susținere necondiționată, Violeta ammintește mereu că să-și bucure cei care ai reușit să-și dea seama care este menirea în această viață.

„Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: „Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci. Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult. Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie”, a mai precizat Violeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net