Andreea Marin, profund emoționată de fiica ei! Ce s-a întâmplat în viața Violetei: „Acum știu că a crescut...”

Andreea Marin are toate motivele să fie mândră de fiica sa Violeta. Adolescenta de doar 15 ani a fost singura româncă care a participat la un program inedite de leadership desfășurat în Statele Unite. Se pare, astfel că tânăra îi calcă ușor, ușor pe urmele mamei sale.

Andreea Marin este foarte mândră de Violeta
Andreea Marin este foarte mândră de Violeta

Violeta, o tânără ambițioasă

În iulie, Violeta a participat la un program deosebit de leadership inițial de către Fundația Tony Robbins. Tony Robbins Global Youth Leadership Summit (GYLS) reprezintă un program inovator, întins pe parcursul a patru zile, creat special pentru a inspira și dezvolta abilitățile de leadership ale tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, pregătindu-i pentru a deveni lideri demni de admirat și capabili să schimbe vieți și comunități, după cum se arată pe site-ul oficial al fundației.

Inițiat în 2000 de către Fundația Tony Robbins, acest program continuă să-și aducă aportul prețios în formarea viitorilor lideri. Cu un format ingenios, GYLS integrează discuții interactive în grupuri mici, experiențe practice de învățare prin servicii, jocuri de simulare a leadership-ului și exerciții menite să îi ajute pe participanți să-și descopere punctele forte în domeniul conducerii.

Pe parcursul Summit-ului, vorbitori din toate colțurile lumii împărtășesc cunoștințe valoroase despre diferitele stiluri de conducere și despre importanța contribuției la binele comunității. Fiecare participant este încurajat să-și definească propriile obiective personale, iar sprijinul reciproc și munca în echipă sunt încurajate pentru a-și dezvolta puterea de a aduce schimbări pozitive în lume.

Tânăra a împărtășit recent poze și clipuri din experiența sa inedită, în care își exprimă recunoștința pentru oportunitatea care i s-a oferit, mai ales că a fost singura româncă care a luat parte la program.

Andreea Marin, o mamă mândră

În această experință extraordinară, mama sa a însoțit-o, fiindu-i aproape, dar lăsând-o să-și înalțte aripile spre independență. După cum știm, Andreea Marin nu ratează nicio ocazie pentru a-și exprima mândria față de performanțele fiicei sale. Dovadă stă și postarea pe care a făcut-o în cinstea Violetei și în care recunoaște că fiica sa a crescut și este capabilă să se descurce singură, iar experința summit-ului din State, i-a demonstrat acest lucru. Mai mult, îndrăgita vedetă remarcă faptul că noua generație este capabilă de lucruri extraordinare și dă dovadă de o independență crescută. 

„Pentru prima dată în viață, datorită Violetei, am ajuns într-un colț de lume neașteptat, în care nu m-aș fi gândit să merg prea curând, cu siguranță. Nu știam mai nimic despre San Diego, deși ani la rând fusesem în California, la nici două ore distanță, la Los Angeles, pe vremea când eram corespondent al știrilor naționale la premiile Oscar.

Și am descoperit astfel un colț de lume cu adevărat special, altfel decât America pe care o știam sau bănuiam - un loc în care m-aș întoarce mereu fără ezitare.

Dar mai important decât atât, acum știu că fiica mea a crescut și, prin forțe proprii, luându-și deciziile în mâinile sale, a depășit interviurile succesive de calificare, eseul, cerințele online ale binecunoscutei Fundații Tony Robbins și a devenit singura adolescentă ce avea să plece din România anul acesta spre America, pentru a petrece o săptămână intensă de învățare, inspirațională la Global Youth Leadership Summit din San Diego, experiență care a marcat-o pozitiv, alături de tineri din zeci de țări din întreaga lume și traineri binecunoscuți la nivel mondial.

Ne e teamă că nu se vor descurca fără noi, dar pentru copiii acestui secol nu mai există granițe, când unitatea de măsura care contează e capacitatea minții lor. O astfel de bursă e șansa care schimbă viziunea unui tânăr la început de drum, îi dă aripi către viitor.

Aproape că n-ar fi avut nevoie de însoțitori până în campusul universității unde am lăsat-o să se descurce singură, dar cu siguranță eu am avut nevoie să-i fiu în preajmă, nu m-am desprins ușor. Să fim cu toții sănătoși, să ne vedem copiii mergând pe drumul lor, spre liniștea inimii noastre! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis Andreea Marin într-o postare pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net