Dieta-minune cu care slăbește Andreea Marin: „A fost inventată de un om de știință”

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România. Are o carieră de succes și o viață frumoasă, mulțumită de tot ceea ce a obținut de-a lungul vieții. Deși are un program încărcat, mereu găsește timpul necesar pentru a avea grijă de ea, de sănătate, dar și de felul în care arată. 

Andreea Marin, dieta care o ajută să se mențină în formă / foto: Social media
Andreea Marin, dieta care o ajută să se mențină în formă / foto: Social media

Recent, Zâna a vorbit despre modul în care reușește să se mențină într-o formă de zile mari și să stea cât mai departe de kilogramele în plus. Cum reușește, rămâne să descoperiți din rândurile de mai jos. 

Andreea Marin: „Nu fac experimente auzite prin vecini” 

Vedeta de televiziune este adepta unui stil de viață sănătos și se documentează foarte bine atunci când vine vorba de diete. La începutul acestui an, Andreea Marin a început o dietă scandinavă, renumită, inventată de un medic din Danemarca, expert în domeniul obezității.

„De pildă, eu de sărbători nu țin diete, îmi ofer plăcerile culinare ce țin de tradiție, mă bucur de ele, dar după ce trec acele zile, echilibrez printr-o dietă sănătoasă, pe care o verific, dacă e nouă, cu medicul nutriționist, nu fac experimente auzite prin vecini, îți poți pune sănătatea în pericol astfel. În prezent, din ianuarie, am început o dietă scandinavă numită NUPO – prescurtarea de la Nutritional Power, pentru că e o dietă foarte bogată în nutrienți, minerale, vitamine, fibre, proteine, deși este săracă în calorii, dar cu o mare varietate de feluri de mâncare gustoase ce se pregătesc rapid, în 2 până la 4 minute, și astfel e ușor de urmat.

Ea a fost inventată de un om de știință, medic cu reputație în domeniul obezității din Danemarca, acum 41 de ani, a trecut așadar testul timpului și peste 200 de milioane de porții dietetice din acest program au fost consumate în acest timp de către europeni, asiatici, australieni, oameni care fie își doreau să slăbească, fie să se mențină, fie își doreau echilibrarea corpului și prevenția. Conține mâncăruri solide (de exemplu, coucous, risotto, chili fără carne), supe variate care pot conține și carne, dar și numai vegetale, o mulțime de shake-uri gustoase din plante și fructe aromate, dar și dulciuri fără zahăr, cu un îndulcitor pe bază de porumb.”, a mărturisit Andreea Marin, potrivit viva.ro

Ce restricții presupune dieta urmată de Andreea Marin

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite vedete
Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite vedete

Caloriile consumate în perioada slăbirii reprezintă singura regulă pe care vedeta trebuie să o urmeze, alături de consumul anumitor suplimente ajutătoare. 

„În perioada de slăbire, ai o singură limită, cea a numărului de calorii consumate pe zi, iar toate felurile de mâncare au la bază plicuri cu prafuri nutritive care, combinate cu apă sau încălzite când e cazul, se transformă efectiv în hrana despre care v-am spus. 6 plicuri pe zi înseamnă limita de calorii admisă, alegi ce vrei, ele sunt bine cântărite și echilibrate nutrițional, le mănânci la ce ore vrei și ai și recipientele în care le prepari și pe care le poți băga în geantă, să ai hrana și pe drum cu tine, la nevoie.

Am dat o mulțime de detalii pe conturile mele de social media pentru cei interesați și continui să țin un jurnal al acestei experiențe. Dieta are zeci de studii științifice la bază și aprobări ale forurilor de profil la nivel european și național, argumente care au contat pentru mine.”, a mai spus vedeta, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net