Andreea Marin uită de fantomele trecutului: „Trăiesc cel mai frumos și echilibrat moment al vieții mele”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ne-am întâlnit cu Andreea Marin la un eveniment monden, la finele anului trecut, așa că am stat de vorbă preț de câteva minute. Din interviul cu fosta prezentatoare TV ne-a rămas întipărit în minte un lucru care poate pare banal, dar pe care mulți dintre noi nu obișnuim să-l facem, nu avem curaj să-l facem sau nu știm cum să-l facem, anume să iertăm. 

Andreea Marin a învățat să se accepte așa cum este, cu bune cu rele, indiferent că vorbim aspectul fizic sau sufletesc. Interviul nostru începe cu întrebări despre frumusețea trupească, dar se termină cu lecții de viață, căci adevărată frumusețe este cea din suflet, iar acest lucru ne-a convins și Andreea. 

În momentul interviului ne aflam la un eveniment de frumusețe, unde vedeta noastră ne-a mărturisit că este împotriva operațiilor estetice, pentru ea, nu și pentru ceilalți, după care ne-a vorbit despre fericire.

Vezi și: Topul celor mai stilate femei din România, în viziunea lui Botezatu. Surpriză mare cine sunt doamnele!

Andreea Marin refuză orice intervenție estetică!

Are 48 de ani și nicio operație sau intervenție estetică la nivelul feței sau corpului. Andreea Marin se acceptă așa cum este, așa că nu intră în discuție să își facă vreodată ceva în minus sau plus, cu excepția tratamentelor faciale non-invazive, la care apelează cu încredere, însă nu cu abuz. 

„Îți spun din start nu. Au încercat mulți, însă eu vreau să îmbătrânesc frumos, să trec frumos prin timp și demn. Bunicile mele, mama mea, aveau un tem frumos fără să aibă acces la vremea aceea, în Comunism. Desigur, și hrana își spune cuvântul, pentru că și hrana își spune cuvântul în această poveste. Și mișcarea este importantă, așa că, iată, ai tot pachetul ca să trăiești frumos și demn.”, ne-a spus Andreea Marin.

Andreea Marin, o femeie împlinită!

Au urmat întrebările despre frumusețea interioară, așa că am aflat cu bucurie că Andreea Marin se află într-un punct al vieții în care culege roadele. A lăsat în urmă fantomele trecutului, a învățat să ierte, să se ierte, să iubească și să aprecieze mai mult ce e în jurul ei.

Click!: Ești un om fericit?

„Aș putea spune că trăiesc cel mai frumos și echilibrat moment al vieții mele. Da, sunt fericită. După 45 de ani, am ajuns la o înțelepciune, la o împăcare cu mine, cu limitele mele, cu știu ce îmi place. Am învățat să spun nu, că nu prea știam. Așa că da, ai dreptate, cum ești pe interior se vede și în exterior.”

Click!: Ce a adus în viața ta această liniște?

„Puțin mai multă dragoste de sine, pentru că nu mă iubeam pe mine, mă biciuiam foarte mult, munceam foarte mult, ceea ce fac și astăzi, dar o fac puțin mai detașat. Nu mai am ceva de demonstrat nimănui, simt, pur și simplu, că lucrurile se așază, că sunt în echilibru și este foarte important psihic, sufletește, corpul tău nu mai trebuie să alerge mereu. Adică, îți cunoști limitele, nu le forța, ca să nu ajungi la limita sănătății.”

Andreea Marin s-a căsătorit sau nu?

Andreea Marin să nu mai ceară atât de multe de la ea, însă, cel mai important, a reușit să ajungă la un echilibru cu propria persoană, ceea ce i-a adus multă liniște sufletească.

În prezent, fosta prezentatoare TV are o relație cu Adrian Brâncoveanu, iar dragostea dintre ei este mult discutată, mai ales pe social media, locul în care Andreea Marin este activă și postează imagini din viața ei. Am întrebat-o dacă nu cumva a fost cerută de soție, s-a căsătorit sau au survenit mari schimbări în viața ei, ca nu cumva să ne scape, totuși informația.

Citește și: Ce bine arată iubitul Andreei Marin. Adrian Brâncoveanu, reîntinerit după relația cu ”Zâna”

Curiozitatea noastră a venit după ce s-a speculat mult pe acest subiect, asta după ce vedeta TV a postat diferite imagini pe rețelele de socializare, fie în rochii albe, fie cu anumite bijuterii, iar fanii n-au putut să nu întrebe dacă nu cumva relația a trecut la un alt nivel. Răspunsul Andreei Marin a fost cât se poate de clar. „Nu s-a întâmplat nimic de genul acesta, însă atunci când se va întâmpla veți afla cu siguranță.”, a mărturisit vedeta.

Iată și: Andreea Marin și iubitul, apariție rară în public. «Zâna», spectaculoasă într-o rochie albă

Așadar, pentru a închide capitolul zvonuri despre mariaj, Andreea Marin este în continuare o femeie liberă în acte, însă care iubește și este iubită. Timpul a dovedit, dar și relațiile trecute pe care le-a avut, că un act nu ne ține cu nimic mai aproape de persoana iubită.

Andreea Marin: „Andreea Esca este un model de prezentatoare”

Cine este cea mai bună prezentatoare tv din România, în viziunea Andreei Marin? Ei bine, răspunsul e simplu, doar una este Esca. Cât despre emisiuni tv, bine făcute se mai fac, dar puține, motiv pentru care și participă foarte rar în calitate de invitat sau jurat sporadic în diferite proiecte.

„Sunt programe, mai puține, ce e drept, care se respectă și își respectă telespectatorii. Și sunt programe care abordează ideea bârfei și vulgarității, nici nu știu cum să mă exprim ca să nu fiu prea dură. Nu e ceva care mă atrage sau ceva din care ar avea ceva copilul meu de învățat. Deci, televizorul se închide.”, a declarat Andreea Marin, pentru Click!.

Andreea Marin a participat, în ultimii ani, la foarte puține show-uri tv, unde a fost cu adevărat o apariție. A câștigat ”Masked Singer”, sezonul 2, în 2021, a fost în juriu la ”Vocea României” și a participat la un rost de excepție la ”iUmor”. Așadar, vedeta TV nu s-a pliat pe niciun alt proiect de televiziune, în totalitate, adică să și rămână integrată în proiect.

Andreea Marin este o fire organizată, extrem de punctuală și strictă. Are mare grijă de toate proiectele în care este implicată, așa că am întrebat-o, pentru că știm că funcționează ca un ceas elvețian, cum ar trebui să arate proiectul perfect: „În acest mediu actual, e mai bine așa. Așa am învățat de la mentorii mei, așa dau maI departe celor mai tineri decât mine. Nu simt nevoia să fac volum, ci calitate. Atâta vreme cât o televiziune îți propune un proiect ce înseamnă respect pentru tine, dar și pentru oamenii care te urmăresc, prin felul în care te prezinți în fața lor, să fii jurnalist cu adevărat, nu să bârfești la TV. Nu asta este meseria mea. Atunci, lucrurile sunt de luat în seamă.”, ne-a spus Andreea Marin.

Există o prezentatoare TV pe care vedeta o admiră în momentul de față? Ei bine, surprize, surprize, da, există, cum spuneam mai sus, așa că prezentatoarea Știrilor Pro TV câștigă detașat. „Desigur, pe Andreea Esca. Foarte mult. E doar un exemplu.”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin: „Violeta trece printr-o perioadă efervescentă”

Ce așteptări are Andreea Marin de la fiica sa, Violeta? Să fie fericită și să aleagă bine pentru ea, căci indiferent de drumul ei, vedeta va fi alături de ea. Desigur, speră să nu facă vreo pasiune din televiziune, pentru că este o meserie pentru care trebuie să-ți sacrifici viața, așa că a îndrumat-o clar pe Violeta să facă altceva, ceea ce se și întâmplă. Tânăra adolescentă este pasionată de actorie și muzică, însă mai are răgaz să se gândească și să ia o decizie cu privire la viitorul ei.

„Mai are doi ani și jumătate până va da la facultate, ceea ce o provocare pentru ea. Și o văd implicată cu totul.”, ne-a spus Andreea Marin. Așa că ne-am gândit că Violeta va parcurge același drum ca și mama ei celebră, însă răspunsul a fost categoric pentru Andreea Marin. Fără televiziune, însă a explicat și de ce! „Nu, nu, nu. Direcția aleasă de ea este alta, iar sugestia mea este să facă ce o atrage, ce o pasionează. Eu știu ce înseamnă să muncești ceea ce iubești.”, ne-a mai spus vedeta TV.

Violeta Marin-Bănică se află la o școală privată din Capitală, lucru care s-a întâmplat dintr-o coincidență fericită. Andreea Marin a fost impresionată de modul de predare, motiv pentru care mai întâi a fost la grădiniță în cadrul instituției, după care a continuat și școala în același loc.

„Am ales liceul acesta privat dintr-o coincidență. Sunt copii din toate mediile. Și din România, și din afară. Nu este o școală de fițe. E doar o coincidență că e privat, nu de Stat. A fost la grădiniță acolo, apoi a continuat și cu școala. Am ajuns la această școală ca ambasador UNICEF, iar copiii de acolo au strâns o sumă de bani, cam 5.000 de euro, pentru un caz, pentru Haiti au strâns atunci, iar acest lucru m-a impresionat, însă mi-a plăcut la această școală că i-a învățat să se descurce singuri. Mi-au luat interviuri copii de 7-8 ani, în limba engleză, foarte bine documentați.”, a încheiat Andreea Marin, pentru Click!.

Mai vezi și: Florin Piersic Jr., traumatizat de mariajul cu Adriana Nicolae, fosta dansatoare a Andreei Marin de la „Surprize, Surprize”

Mai citește și: Fosta dansatoare a Andreei Marin de la ”Surprize, surprize”, stewardesă la Wizz Air

Viața de poveste a Andreei Marin

Născută în Roman, județul Neamț, Andreea Marin a venit pe lume într-o zi rece de 22 decembrie. Este în zodia Capricorn, a devenit cunoscută după ce a prezentat opt sezoane emisiunea ”Surprize, Surprize”, de la TVR 1, după care a fost jurat în show-ul ”Uite cine dansează”, de la Pro TV, iar din 2020 este coproducătoare și realizatoare a emisiunii ”Nu există nu se poate!” de la TVR2. 

Andreea este fiica lui Dan și a Violetei Marin, mai are o soră, pe Cristina, și un frate vitreg, Ionuț. În 1984, la vârsta de nouă ani, Andreea și-a pierdut mama într-un accident rutier, lucru care a marcat-o pe viață. 

S-a căsătorit prima dată la 21 de ani cu Cristian Gheorghiță, care în prezent este director de marketing la Prima TV, de care a divorțat în 2000, după cinci ani de mariaj. 

Șase ani mai târziu, Andreea Marin s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr., pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, rezultată din rodul iubirii dinte cei doi. Din păcate, după șapte ani de căsnicie, fosta prezentatoare TV a divorțat cu scandal, după ce soțul ei a fost prins cu amanta, actuala soție, Lavinia Pîrva, cu care artistul are în prezent și un copil. Andreea Marin a avut o căsnicie zbuciumată, căci nu de puține ori a declarat că a fost agresată de Ștefan Bănică, lucru confirmat și de Sabin Ivanof, soțul Simonei Pătruleasa, buna ei prietenă.  Peste toate aceste lucruri, Andreea Marin a reușit să treacă, să uite și a învățat să ierte. În prezent are o relație amicală atât cu Ștefan Bănică, cât și cu Lavinia Pîrva, care îi seamănă perfect fizic, de dragul Violetei.

Ulterior, chiar de ziua ei, pe 22 decembrie 2013, vedeta s-a căsătorit cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut și osteopat, care este și preparator fizic al lotului național de gimnastică feminină al României, de care a divorțat tot din cauza infidelității.

De mai bine de patru ani, Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, fostul consul în Damasc și, în prezent, angajat în Ministerul Afacerilor Externe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!