Ce diferență mare de vârstă este între Andreea Marin și partenerul ei. Adrian Brâncoveanu e mult mai tânăr decât „zâna”

Ultima actualizare:

În urma celor trei mariaje eșuate, în viața Andreei Marin și-a făcut apariția afaceristul Adrian Brâncoveanu, care i-a devenit partener de viață în urmă cu șase ani. Acesta este cu mult mai mic decât ea. Se iubesc, își țin relația cât mai ferită de ochii lumii, dar „Zâna Surprizelor” oferă, din când în când, informații despre iubitul ei.

Diferența de vârstă dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu / foto: Social media
Diferența de vârstă dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu / foto: Social media

Fosta prezentatoare de televiziune a vorbit rareori despre relația cu partenerul ei, chiar dacă a ales să se afișeze împreună cu el pe rețelele de socializare. În ciuda faptului că Andreea Marin este mai mare decât Adrian Brâncoveanu, relația lor este o altă dovadă vie a faptului că iubirea nu are vârstă.

Ce diferență de ani există între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

În cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici, vedeta mărturisea că între ea și iubitul ei există o diferență de vârstă de aproape 11 ani, diferență cu care nu are nicio problemă, mai ales că nu este pentru prima dată când ea este persoana mai mare din relație. Pentru Andreea Marin este mult mai important faptul că ei se potrivesc din alte aspecte care, cu adevărat, contează!

Vedeta de televiziune s-a născut în luna decembrie a anului 1974, și Adrian Brâncoveanu este născut în anul 1985. Recent, iubitul ei a împlinit vârsta de 38 de ani, moment special în care i-a făcut o urare emoționantă pe rețelele de socializare.

„Nu e o problemă pentru mine. Sunt aproape 11 ani între noi, dar bătrânica se ține bine. Este ultimul lucru la care mă gândesc – diferența de vârstă. Nu e prima relație în care eu sunt mai în vârstă.

Dacă ne vezi unul lângă altul nici nu îți dai seama că există această diferență. Atâta vreme cât de potrivim minte, trup și suflet nu văd vreo problemă”, a mărturisit Andreea Marin, în  cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

image
image
image
image
image
image
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
6 actrita tily niculae jpg jpeg
radu valcan instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net