Andreea Marin, probleme neașteptate în vacanță: „Cine m-a pus să călătoresc împreună cu ea?”

Ultima actualizare:

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite prezențe feminine de pe micile ecrane, are grijă și în vacanță să ofere informații prețioase admiratorilor săi. Zâna se confruntă cu mici „probleme” în timp ce se bucură de relaxare: dependența de citit. 

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute vedete din România / foto: Social media
Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute vedete din România / foto: Social media

Aflată în vacanță, Andreea Marin își petrece timpul citind o carte care i-a captat atenția și pe care o recomandă tuturor oamenilor: „Lifespan”, a autorului David A. Sinclair. 

Andreea Marin petrece timp de calitate în vacanță 

Îndrăgita prezentatoare de televiziune citește atunci când are puțin timp liber, chiar dacă se află în vacanță. În ultima sa postare de pe Facebook, aceasta povestește cum cartea unuia dintre cei mai cunoscuți autori a fascinat-o prin prisma informațiilor prețioase pe care le-a descoperit. 

„Căldură mare, mon cher! Dar nu pot lăsa cartea asta din mână, citesc și sufăr 🙃, și e doar vina mea: cine m-a pus să călătoresc împreună cu ea?! Zborul peste ocean și momentele de liniște la soare au fost acaparate de Lifespan, trag umbrela aproape, îmi iau crema de soare drept aliat și o devorez, pagină cu pagină, până la apus promit s-o dau gata - deocamdată m-a dat gata pe mine chiar ea 😊.

Am comandat volumul online înainte să plec din țară, pentru că îl urmăream pe autorul David A. Sinclair în podcastul său captivant, în aparițiile sale online, este profesor de genetică la Harvard Medical School, cercetător strălucit, numit de publicația Time „unul dintre primii 100 cei mai influenți oameni din lume" și unul dintre primii 50 cei mai influenți cercetători din domeniul sănătății la nivel mondial, cu peste 30 de ani de experiență”.

Dar tocmai pentru că aplică în propria viață ceea ce descoperă, cu precauție, nu ca un irațional pasionat, arată mai degrabă ca un puști energic, în loc să-și dezvăluie vârsta, pare că a descoperit elixirul tinereții. E membru al Federației Americane pentru Cercetarea Îmbătrânirii și a primit numeroase distincții pentru realizarile sale științifice extraordinare.

Cartea e scrisă echilibrat, cu sevă, cu inteligență și umor, dar mai ales cu informații extrem de interesante și relevante, face echipă împreună cu Matthew D. LaPlante, profesor asociat de jurnalism la Utah State University atât la scrierea cărții, cât și în podcastul de care vă vorbeam.

Poți afla o grămadă de detalii utile pentru propria viață, despre echilibru, sănătate și longevitate dincolo de ceea ce știam cei mai mulți dintre noi până acum, îți recomand să citești cartea care are și un subtitlu ce te intrigă ca cititor: “De ce îmbătrânim și cum să nu o mai facem”. Ar fi minunat să știm cu toții ce scrie în ea!”, a postat Andreea Marin, pe Facebook, din vacanță. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net