Drama neștiută din tinerețea lui Ștefan Bănică Jr. Cum a murit fratele artistului: „Eram în sala de curs”

 Ștefan Bănică Jr. apare mereu cu zâmbetul pe buze pe micile ecrane, însă puțini știu că ascunde o traumă din tinerețea lui. Celebrul artist a avut un frate vitreg, pe nume Alexandru Silviu, a cărui viață s-a curmat fulgerător pe când avea doar 25 de ani.

Ce traume ascunde Ștefan Bănică Jr Foto: Facebook
Ce traume ascunde Ștefan Bănică Jr Foto: Facebook

Ștefan și Alexandru erau frați de tată, iar între ei era o diferență de vârstă de opt ani, însă cu toate astea, se înțelegeau foarte bine. Alexandru, cunoscut între prieteni drept Babanu’, a fost băiatul lui Ștefan Bănică Sr. din a doua căsnicie, cea cu Irina, o creatoare de modă care s-a stins din viață în 1985. Deși nu aveau aceeași mamă, Ștefan și Alexandru Bănică aveau o relație aparte.

Cum a murit Alexandru, fratele mai mare al lui Ștefan Bănică Jr

În anul 2001 însă, Ștefan Bănică și-a văzut fratele vitreg pentru ultima dată, asta deoarece Alexandru Bănică a murit la vârsta de 25 de ani, într-un accident rutier îngrozitor, provocat chiar de cel mai bun prieten al acestuia.

Tragedia s-a produs pe Strada Matei Voievod, în sectorul 3 al Capitalei, după ce prietenul lui Alexandru a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei excesive. S-a izbit puternic de un stâlp din beton, de susținere a firelor electrice, moment în care Alexandru Bănică a ajuns în stare gravă la spital. Toți s-au rugat pentru el, însă după câteva zile de stat în spital, a murit.

Tragedia din viața lui Bănică Jr. s-a petrecut în fața Facultății de Teatru

Tragedia l-a șocat pe Ștefan Bănică, fiindcă tocmai își pierdea fratele vitreg care avea tot viitorul în față. Totuși, nu doar el a suferit mult pe atunci, ci și actrița Alexandra Velniciuc, care a copilărit cu regretatul frate al artistului.

Ba mai mult, tragedia s-a întâmplat chiar în fața Facultății de Teatru, iar ea a fost martoră la tot ceea ce s-a întâmplat, abia la ceva timp aflând cine era, de fapt, în mașină, dar și că bunul ei prieten a murit.

„Eu am copilărit cu Alexandru, cu fratele lui Ștefan Bănică Jr. Am avut o copilărie frumoasă, la Cumpătu ne întâlneam. Și întâmplarea a făcut ca Alexandru să plece din lumea asta în fața Facultății de Teatru! Eu eram în sala de curs. S-a auzit o bubuitură cumplită, am ieșit și am văzut un accident, nu știam cine, ce și cum… Aia a fost”, spunea actrița Alexandra Velniciuc, pentru Libertatea.  

Ștefan Bănică nu a putut să uite suferința prin care a trecut, astfel că numele fiului său cel mic este chiar Alexandru, în memoria fratelui vitreg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net