Ce etnie are Ștefan Bănică Jr. De ce a ascuns asta toată viața

Nu mulți sunt cei care știu despre Ștefan Bănica Junior că este de origine rromă. Cu toate că tatăl vedetei a vorbit deseori cu mândrie despre acest lucru, Bănică Junior se pare că-și reneagă originile și preferă să țină cât mai ascuns acest detaliu despre el. 

Se spune că Ștefan Bănică este de origine rromă. Foto: Click.
Se spune că Ștefan Bănică este de origine rromă. Foto: Click.

În timp ce Ștefan Bănică stă cât mai departe de acest subiect și pare să-i fie rușine cu originile sale, există și vedete care se mândesc cu faptul că sunt rromi. Unul dintre aceștia e Alex Velea, el recunoscând încă de acum mulți ani că este de etnie rromă. Și Connect-R a precizat că e de etnie rromă, atunci când poate lumea credea că îi va fi rușine să facă asta.  Chiar și unii dintre cei mai mari actori din lume au fost reprezentanți ai acestei etnii. De exemplu, Charlie Chaplin s-a născut  într-o comunitate de rromi din West Midlnand

Ștefan Bănică Junior, un adevărat brand în showbizul românesc

Cu un public foarte variat, începând de la copii, tineri și până la părinți și bunici, Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbizul românesc. Ștefan Bănică junior s-a născut pe 18 octombrie 1967, în București. Este un actor, compozitor, cântăreț, regizor, producător și moderator TV român. Având o carieră de peste 30 de ani, este unul dintre cei mai complecși și apreciați artiști din România.

A susținut mii de concerte, stabilind adevărate recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, susținute consecutiv la Sala Palatului, cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România, o adevărată tradiție de peste 15 ani. A lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu cinci discuri de aur și două de platină.

Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții vin în completarea palmaresului său impresionant.

Este fiul celebrului actor Ștefan Bănică (senior) și al jurnalistei Sanda Vlad-Liteanu. Președintele României Ion Iliescu i-a conferit actorului Ștefan Bănică (junior) la 13 mai 2004 Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D - "Arta Spectacolului", „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

A fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu și Andreea Marin

A fost căsătorit cu actrița Mihaela Rădulescu în perioada 1994 - 1999. Apoi, a avut o relație cu Camelia Constantinescu, cea care i-a născut primul copil, Radu Ștefan. Cei doi însă nu au fost căsătoriți oficial și s-au despărțit în anul 2005.

În ianuarie 2006 Ștefan s-a căsătorit cu realizatoarea TV, Andreea Marin, care a născut pe 15 decembrie 2007 o fetiță pe nume Ana Violeta. În octombrie 2013 Ștefan Bănică și Andreea Marin au divorțat. Din 2013 Ștefan Bănică este într-o relație cu cântăreața Lavinia Pârva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net