De ce a refuzat Ștefan Bănică să joace în filme. I s-au oferit bani mulți, dar a spus „pas”: Nu știu dacă am regretat

Fără nicio urmă de îndoială, Ștefan Bănică jr este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din peisajul autohton. Recent, artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai sensibile subiecte din viața lui.

Ștefan Bănică a vorbit despre cariera lui în film / foto: arhivă
Ștefan Bănică a vorbit despre cariera lui în film / foto: arhivă

Deși iubește muzica, Ștefan Bănică jr a jucat în mai multe filme de seriale, dar nu a făcut-o, să spunem, chiar așa...des.

„Ce moacă de film ai”

Invitat la podcastul Lianei Stanciu, soțul Laviniei Pîrva a povestit cum a refuzat, încă de la 14 ani, să mai facă parte din distribuția unui film.

„Instinctiv, la primul film în care m-au luat am spus nu. Am spus nu pentru că m-am simțit mințit. M-a văzut Mișu Constantinescu, mi-a zis „Ce moacă de film ai”, Aveam 14 ani când am făcut primul film. Era prieten cu tatăl meu, dar nu știa cine sunt, m-a chemat în filmul ăsta, eu am crezut că joc.

M-am dat mare la bloc, le-am zis oamenilor că plec la filmări, doar că..prima zi de filmare a fost figurație și eram pe o plută, iar la sfârșitul filmării m-au uitat pe plută. Eu am zis „Băi, eu nu mai vin, eu am crezut că mă chemați să fac ceva”, și nu m-au crezut, dar nu m-am mai dus (..)

Am spus ”nu” de foarte multe ori, am refuzat multe lucruri la viața mea. Nu știu dacă am regretat, probabil nimic major, am refuzat foarte mulți bani. Chiar dacă nu aveam, dar faptul că nu mă simt bine cu conștiința mea…e nu. Să nu faci compromisuri față de profesia ta, față de publicul tău și față de tine. Eu consider că nu am făcut compromisuri, nu”, a răspuns artistul.

Ștefan Bănică are trei copii. Fiul cel mare îi calcă pe urme

Ștefan Bănică Jr. este, de fapt, tatăl a trei copii. Fiul său cel mare, Radu Ștefan Bănică, are 22 de ani și este rodul primului mariaj al artistului cu Camelia Constantinescu.

Din căsătoria artistului cu «Zâna Surprizelor», Andreea Marin, a venit pe lume Ana Violeta Bănică, în vârstă de 16 ani. În prezent, Ștefan Bănică Jr. și-a găsit liniștea în brațele Laviniei Pîrva, care i-a devenit și soție, iar împreună au un fiu pe nume Alexandru, în vârstă de patru ani.

Dintre cei trei copii ai artistului, Radu Șefan pare să fie cel care dorește să calce pe urmele tatălui său și să-și construiască o carieră în lumina reflectoarelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net