Când s-au împrietenit, de fapt, Radu Ștefan Bănică și Violeta? Cei doi frați nu au fost mereu apropiați

#Exclusiv Click!

Sunt tineri, frumoși, talentați și foarte buni prieteni. Radu Ștefan și Violeta Marin Bănică, copiii cei mari ai lui Ștefan Bănică junior, sunt foarte apropiați și se înțeleg de minune în ultima perioadă. Relația lor nu a fost, însă, la fel de apropiată și în copilărie.

Ștefan Bănică junior (55 de ani) are nu mai puțin de trei copii, proveniți din trei relații diferite. Radu Ștefan Bănică (21 de ani) este fiul artistului din relația cu Camelia. Violeta Marin Bănică (15 ani) este fiica pe care o are cu Andreea Marin, iar micuțul Alexandru (4 ani) este fiul acestuia cu solista Lavinia Pârva, actuala sa soție.

Radu Ștefan și Violeta sunt copiii mai mari ai artistului și au în prezent o relație extraordinară. Tinerii petrec mult timp împreună și s-au apropiat mai ales în perioada adolescenței.

Radu Ștefan Bănică: „Mă înțeleg mai bine acum cu Violeta decât atunci când eram mici”

Cei doi au defilat, recent, împreună pe scena Atipic Beauty, fiind oaspeții de onoare ai galei pe care Andreea Marin o organizează de 10 ani. Tinerii au fost în centrul atenției și au primit aplauze la scenă deschisă, atunci când au apărut.

Eu și Violeta ne înțelegem foarte bine, avem o relație foarte frumoasă și cu fiecare an ce trece ne înțelegem din ce în ce mai bine. Frații se înțeleg mai bine când sunt mici de obicei. La noi eu cred că e invers”, ne-a mărturisit Radu Ștefan Bănică, care este foarte mândru de sora lui vitregă.

Violeta Marin Bănică va pleca să studieze în America

Violeta Marin Bănică a împlinit 15 ani în urmă cu câteva luni și are o relație foarte strânsă cu mama ei, Andreea Marin.

Adolescenta studiază la un liceu privat din Capitală. După Bacalaureat, Violeta ar vrea să studieze Dreptul, dar nu în România, ci tocmai în America. Și-a anunțat deja mama că în vreo doi ani va pleca de acasă.

"În doi ani îi pleacă puiul de acasă, ceea ce mă întristează foarte tare. Dar e momentul, trebuie să-mi descopăr viața, să văd ce pot să fac și să mă distrez.

Mama este o persoană foarte rațională, este foarte logică. Îmi permite să fac lucruri cu o anumită limită și mi se pare normal.

Apreciez faptul că avem o relație atât de apropiată și că vorbim despre toate lucrurile care ar putea să mă deranjeze. Mi se pare că e o mamă foarte bună. Întotdeauna îi spun orice. Normal că e prietena mea, suntem una și aceeași", a spus Ana Violeta Bănică, la Antena Stars.

La rândul său, Radu Ștefan Bănică a împlinit 21 de ani, în luna februarie și este rodul iubirii dintre Ștefan Bănică junior și Camelia Constantinescu. Tânărul este actor, cântăreț, dar și antreprenor și este în ultimul an la UNATC.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net