Cât de superbă este Violeta la brațul fratelui ei, Radu Ștefan! Au defilat împreună la gala Andreei Marin! „Au fost surpriza mea!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Violeta și Radu Ștefan Bănică au fost surpriza Andreei Marin la Gala Atipic Beauty, de marți seară, de la Palatul Parlamentului. Cei doi frați au defilat împreună și au primit aplauze la scenă deschisă. Violeta a luat ochii într-o rochie cât se poate de deosebită, roșie ca focul, creație Eli Lăslean.

Andreea Marin (48 de ani) a furnizat publicului o surpriză de proporții la Gala Atipic Beauty, desfășurată marți seară, la Palatul Parlamentului. Vedeta a păstrat marele moment pentru finalul galei.

Aplauze la scena deschisă pentru Violeta și Radu Ștefan!

Violeta și Radu Ștefan Bănică au fost apariția serii! Cei doi au defilat împreună pe scena Galei Atipic Beauty și au primit aplauze la scenă deschisă.

La 15 ani, Violeta Bănică este o domnișoară în toată regula. Ea a îmbrăcat o rochie roșie, deosebită, cu crăpătură într-o parte, ce-i lăsa piciorul la vedere, creația lui Eli Lăslean. La rândul lui, Radu Ștefan Bănică, a purtat un costum elegant, de la Viggo.

Cei doi au strălucit pe scenă, alături de mama lor și au tăiat respirația audienței când au apărut împreună.

Andreea Marin: „Nici nu știu cum a trecut timpul!”

Violeta și Radu Ștefan sunt surpriza mea, de final! Anul acesta, s-au împlinit 10 ani de când organizez Gala Atipic Beauty. Nici nu știu cum a trecut timpul! Nu-mi vine să cred!

Spectacolul a crescut în amploare, acum este  un mega-show, care impli munca a mii și mii de oameni. Anul acesta, avem 13 modele cu dizabilități, îmbrăcate de 13 designeri de succes de la noi, pro bono, și care apar pe scenă alături de vedete consacrate. Mesajul acestei gale este unul simplu: frumusețea e în interior, și nu în exterior!”, a declarat Andreea Marin, organizatoarea Galei, pentru Click!

Radu Ștefan: „Eu și Violeta ne înțelegem foarte bine!”

Radu Ștefan (21 de ani), fiul lui Ștefan Bănică junior, a fost foarte încântat să defileze pe scenă alături de sora lui vitregă.

Eu și Violeta ne înțelegem foarte bine! E la doilea an când defilez pentru Andreea la Gala Atipic Beauty. Am fost și anul trecut. Am mari emoții, pentru că acum sunt împreună cu Violeta pe scenă, ne-a declarat Radu Ștefan, înainte de a urca pe scenă alături de Violeta Bănică.

Creatoarea de modă Eli Lăslean le-a îmbrăcat, anul acesta, la gală atât pe Violeta cât și pe Andreea Marin.

Violetei i-am făcut o rochie spectaculoasă. E roșie pentru că așa și-a dorit-o ea. Eu țin întotdeauna cont de dorințele clientelor mele”, a declarat designerița, pentru Click!

Gala Atipic Beauty a împlinit, anul acesta, 10 ani. Evenimentul, devenit tradiție, s-a desfășurat marți seară la Palatul Parlamentului, purtând mesajul „Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net