Mesajul plin de iubire al lui Ștefan Bănică Jr. pentru Violeta, fiica Andreei Marin

Ultima actualizare:

Violeta Bănică Marin împlinește, astăzi, joi, 15 decembrie, frumoasa vârstă de 15 ani. Este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior. Fratele ei mai mare, din partea tatălui, Radu Ștefan Bănică i-a transmis public un mesaj emoționant.

Cei doi frați sunt foarte apropiați, între ei fiind o diferență mică de vârstă, doar cinci ani. „Te iubesc prea mult… La mulți ani!”, a scris Radu Ștefan, în dreptul unei perechi de fotografii, în care apare doar Violeta sau cei doi frați, împreună. 

În urmă cu 15 ani, când s-a născut Violeta, părinții ei erau o prezență constantă în paginile ziarelor, formând unul dintre cuplurile cu cea mai mare greutate în showbiz. Andreea Marin se internase, discret, la maternitatea Giulești, din Capitală. Totul culminase cu debutul tradiționalei serii de concerte de Crăciun, susținute de Ștefan Bănică Junior.

De altfel, și sarcina Andreei Marin fusese ținută la secret, dar Ștefan Bănică acordase un interviu unei publicații care era partener media și, la întrebarea „Care este cel mai frumos cadou primit vreodată de Crăciun?”, Ștefan a răspuns „Fetița mea”.

Străzile din jurul maternității Giulești au fost împânzite de echipe de paparazzi. Zile întregi, jurnaliști și fotoreporteri păzeau cele două căi de acces ale unității medicale. În cele din urmă, Andreea Marin s-a externat și a ieșit pe ușa din față a maternității, alături de Ștefan și Violeta, zâmbitoare. Doar câteva echipe de paparazzi erau prezente, întrucât perioada de așteptare, pur și simplu, îi epuizase pe ceilalți jurnaliști.

Astfel, putem spune că Violeta a fost în lumina blițurilor, încă din primele zile de viață. De altfel, adolescenta și-a făcut deja intrarea în lumea mondenă, însoțindu-și mama, la evenimente. Unul dintre cele mai recente a fost chiar lansarea cărții semnată de Andreea Marin, în primăvara acestui an. Chiar mama tinerei a dezvăluit, la începutul anului, că Violeta îi calcă pe urme tatălui ei, fiind înscrisă la cursuri de actorie.

Am grijă și îi respect intimitatea. Pictura este o pasiune de-ale ei, dar nu am văzut-o că își dorește, nu și-a exprimat dorința de a face o carieră din asta. Scrie foarte bine scenarii în limba engleză, sunt extraordinare, și nu zic asta pentru că este fiica mea, pictează, desenează, cu anumite tehnici speciale pe care le-a învățat la cursurile de artă de la școala ei. Dansează, cântă la pian, îi place actoria și merge la cursuri de actorie. Indiferent ce va alege să urmeze în viață eu voi fi alături de ea”, a declarat Andreea Marin, pentru impact.ro

Și Radu Ștefan Bănică, 20 de ani, fratele Violetei a moștenit talentului tatălui său, fiind cântăreț, dar cochetează și cu antreprenoriatul. Când și-a deschis propria cafenea, în București, printre cei care au promovat localul s-a numărat și Andreea Marin, care este foarte apropiată de acesta. Evident, cei doi copii ai lui Ștefan Bănică Junior au crescut așa cum trebuie, precum frații, părinții lor fiind suficient de maturi încât să nu îi încarce cu problemele lor de adulți, care au dus, în cele din urmă la despărțiri. Este, cu siguranță, unul dintre cele mai frumoase și admirabile aspecte din relațiie acestora.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net