Fiul lui Ștefan Bănică Jr. și iubita lui superbă!

Ultima actualizare:

Marți seară, 21 iunie, a avut loc avanpremiera film „Elvis”, care urmează însă să aibă premiera oficială pe 24 iunie. Evenimentul a strâns laolaltă, așa cum era de așteptat, mai multe vedete autohtone, iar unele dintre ele au venit la pachet și cu „surprize”. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. s-a afișat de mână cu o blondă simpatică, iar cei doi tineri au atras privirile ca un magnet!

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. s-a afișat de mână cu o blondă simpatică! Foto: Arhivă personală
Fiul lui Ștefan Bănică Jr. s-a afișat de mână cu o blondă simpatică! Foto: Arhivă personală

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr., în vârstă de 20 de ani, reușește adesea să întoarcă priviri, prin prisma asemănării sale cu celebrul lui tată, fiind copia fidelă din tinerețe a acestuia, dar și datorită carismei personale, negreșit.

Nu rata nici: Andreea Marin, poză rară cu fiul lui Ștefan Bănică! Ce gest a făcut «Zâna» pentru Radu

Radu Ștefan Bănică, de mână cu iubita la petrecerea de lansare a filmului „Elvis”

La ultimul eveniment monden la care a participat însă, cea care a atras atenția a fost iubita lui, pe care tânărul nu a mai „scos-o în lume” până acum!

Se pare că cei doi formează cel mai nou cuplu, Radu demonstrând că îi merge de minune în această perioadă și pe plan personal, nu doar profesional. Tinerii au optat pentru ținute casual în seara de „întâlnire”, pozând împreună pe covorul roșu în ipostaze tandre.

Vezi și: Radu Ştefan Bănică a devenit model. Tânărul de 19 ani a pozat pentru un brand de haine

El brunet, iar ea blondă, cei doi amorezi s-au completat ca Yin și Yang și din punct de vedere vestimentar, Radu Ștefan îmbrăcându-se în negru, iar iubita lui având un outfit în tonuri deschise, cu pantaloni albi. Din nefericire, cei prezenți la eveniment nu au avut parte și de un sărut pasional în fața camerelor din partea îndrăgostiților, însă vara și ale ei evenimente abia au început! 

Radu Ștefan și-a deschis o cafenea în Capitală!

Dacă tot am menționat planul profesional, ținem să amintim că fiul lui Ștefan Bănică Jr. și-a deschis recent o cafenea din banii pe care i-a strâns de-a lungul timpului, iar afacerea îi merge de minune! Locația cochetă din București se bucură de succes, clienții roind în interior și pe terasă la orele de vârf.

În promovarea proiectului l-au susținut și sora vitregă, Violeta, dar și mama ei, nimeni alta decât Andreea Marin, cu care tânărul are o relație frumoasă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net