Violeta și Andreea Marin, lecție de eleganță și rafinament pentru toate femeile. Ce ținute au purtat la un eveniment

Ultima actualizare:

Andreea Marin și Violeta Bănică sunt două dintre cele mai apreciate apariții în rândul persoanelor publice din țara noastră. Fac o echipă pe cinste, căci relația lor este mai multe decât una mamă-fiică, lucru știut atât din declarațiile lor, cât și aparițiile publice pe care le au împreună. 

Andreea Marin și Violeta Bănică / foto: Colaj Click!
Andreea Marin și Violeta Bănică / foto: Colaj Click!

În urmă cu doar câteva ore, Andreea Marin, însoțită de fiica sa, a fost prezentă în cadrul unui eveniment organizat de Ambasada SUA la București - Female Empowerement Summit, un eveniment dedicat femeilor care au puterea de a aduce schimbări benefice în lume. 

Andreea Marin: „Noi, femeile, suntem mai puternice și capabile” 

Fosta zână a surprizelor s-a remarcat încă de la începutul carierei sale în televiziune prin stilul simplu, elegant și rafinat, asortat cu o atitudine pe măsură. A fost și va fi în continuare un exemplu pentru doamnele și domnișoarele acestei țări, nu doar din punct de vedere stilistic, ci și moral. 

Devotată dreptății și drepturilor femeilor, Andreea Marin a reușit să ajute femei care poate nu aveau nicio speranță, dar acum lucrurile s-au schimbat. Vedeta a „i-a predat ștafeta” fiicei sale, în care are încrederea că va face lucrurile ca la carte, în timpul evenimentului organizat de Ambasada SUA București, Female Empowerment Summit, eveniment OP Global Events. 

„Ambasada SUA la București, octombrie 2023, Female Empowerment Summit, eveniment OP Global Events. Femei în toată puterea cuvântului, cu puterea de a schimba lumea în bine.

De a transforma vorbele în fapte. Onorată să predau ștafeta fiicei mele, Ana Violeta Bănică, de la drepturile femeilor susținute în discursul meu, la emoția cuvintelor ei despre transferul de valori - moștenire de la o generație la alta. Noi, femeile, suntem mai puternice și capabile de a face lucruri mari când înțelegem forța cuvântului “împreună”, a fost mesajul emoționant transmis de Andreea Marin, prin intermediul postării de pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net