Andreea Marin, mesaj radical după ce s-a spus că a fost arestată. Vedeta dă de pământ cu zvonurile rușinoase la adresa ei

Recent, anumite zvonuri din presă au creat vâlvă în rândul cititorilor, cum că Andreea Marin este dată în judecată, sau chiar ar fi fost arestată. Nu este singura vedetă din România care a devenit victima unor site-uri fantomă ce se folosesc de imaginile lor pentru a promova anumite produse. 

Andreea Marin neagă zvonurile apărute în presă / foto: Social media
Andreea Marin neagă zvonurile apărute în presă / foto: Social media

„Zâna surprizelor” a ieșit în mediul online pentru a lămuri întreaga situație. Prin intermediul unei postări pe Instagram, Andreea Marin a negat zvonurile apărute în media și a explicat, de fapt, cum stau lucrurile. 

Andreea Marin: „Folosesc în mod fals imaginea mea”

Mai multe site-uri de știri false folosesc imaginile postului de televiziune Digi 24, pentru a promova diverse produse. Și Andreea Marin a căzut victimă, despre ea ajungându-se să se scrie faptul că va fi dată în judecată, sau deja se află în închisoare. 

„Bună dimineața! Întrucât în ultimele zile am tot primit mesaje în care eram întrebată dacă este adevărată o știre care mă implică și dacă oamenii pot avea încredere în presupusa mea declarație (un fals, în fapt, declarația nu există în realitate) care ar fi îndemnat lumea să investească într-un anumit mod pentru a se îmbogăți (niciodată nu veți auzi o astfel de recomandare din partea mea!), i-am sunat pe colegii de la Digi 24, căci pe platforma lor părea a fi știrea care s-a viralizat, și i-am rugat să lămurim împreună, fiecare pe canalele sale, situația ilegală - căci e vorba de o clonă a site-ului făcută, evident, ilegal, cu știri false - iar adevărul îl găsiți acum în articolul postat azi pe contul meu oficial de facebook.

Citiți, vă rog, cu atenție, dați share pentru ca oamenii să afle în număr cât mai mare, și când primiți link-uri asupra cărora aveți îndoieli, nu dați click pe acestea, pot conține viruși care vă pot crea mari probleme! De asemenea, sunt multe site-uri fantoma care folosesc în mod fals imaginea mea pentru a vinde diverse produse, nu le cumpărați, nu va lăsați pacăliți.

Cum puteți verifica? Dacă nu gasiti acele produse în postările de pe canalele mele de social media ( Facebook Andreea Marin si Instagram andreeamarinromania, ambele cu bifă albastră care arată ca sunt canale oficiale), atunci nu sunt decât reclame false. Am dat mai multe exemple în fotografii aici, am încercuit sursele false, vedeți stirea adevărată Digi 24 pe contul meu de Facebook Andreea Marin. Atenție, așadar. Un gând bun tuturor!”, a fost mesajul transmis de Andreea Marin. 

image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net