Ce costa 20.000 de euro săptămânal în timpul emisiunii Andreei Marin. „Surprize, surprize!”, detalii inedite din culise

Ultima actualizare:

„Surprize, surprize!”, emisiunea care a rămas și acum în amintirea românilor a înregistrat audiențe record la acea vreme, mai ales datorită prezentatoarei Andreea Marin. O asemenea muncă presupunea nu doar o echipă desăvârșită, ci și un buget substanțial pus la dispoziție de TVR.

Ce costa 20.000 de euro săptămânal în timpul emisiunii Andreei Marin
Ce costa 20.000 de euro săptămânal în timpul emisiunii Andreei Marin

Andreea Marin, denumită și „zâna surprizelor” a stat la cârma emisiunii vreme de nouă ani de zile. În toamna anului 2002, show-ul de la TVR a ajuns lider de audiență la nivel național (41,1%). Săptămânal, la adresa redacției soseau în jur de 5.000 de scrisori, fiecare caz în parte necesitând o documentație atentă.

Cum era documentat fiecare caz în parte

Andreea Marin, prezentatoarea emisiunii de la TVR / foto: Arhiva Click!
Andreea Marin, prezentatoarea emisiunii de la TVR / foto: Arhiva Click!

Multe ore de muncă și răbdare erau necesare pentru ca echipa de profesioniști să cerceteze fiecare caz. Redactorii prezentau documentația care cuprindea aproximativ 10 pagini, în cadrul unei ședințe în care era dezbătută în totalitate viața persoanei în cauză și se stabilea astfel dacă o astfel de poveste poate fi spusă. 

În momentul în care soseau scrisorile din partea publicului, selecția era făcută pe baza a trei coduri pe care le foloseau:

*COT = povești cotidiene

*REN = povești care cuprind reîntâlniri între rudele de gradul I și II sau poveștile de dragoste ale partenerilor aflați la distanță

*FAN = fanii care doreau să își întâlnească idolii, în emisiune

Emisiunea „Surprize, surprize!” suporta toate costurile

Redactorii contactau persoanele care voiau să facă surprize persoanelor dragi. Dacă erau de acord să devină „surprize” pentru „surprinși”, ei erau aduși în București cu câteva zile înainte de emisiune. Dacă nu locuiau în Capitală, costurile erau suportate de către „Surprize, surprize”.

De asemenea, redactorii păstrau legătura cu „surprizele” din Canada, Statele Unite ale Americii, prin telefon. Din cauza diferenței de fus orar, aceștia apelau la ore târzii pentru România, ajungând astfel ca emisiunea să suporte costuri ale facturilor telefonice care ajungeau la 20.000 de dolari pe lună, după cum relatează Adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net