Imagini rare cu Andreea Marin de când prezenta Surprize, Surprize! Cum arăta Zâna atunci!

#Exclusiv Click!

Zilele trecute a împlinit 30 de ani de carieră și nu va uita niciodată unul dintre cele mai importante proiecte TV din viața ei, Surprize, Surprize, emisiune care i-a generat și titlul de Zână, pentru faptele bune pe care le-a făcut de-a lungul celor aproape 10 ani de viață cât timp a avut această emisiune.

La îndemul și cu sprijinul regretatului Valeriu Lazarov, Andreea Marin a trecut la cârma celei mai tari emisiuni de la TVR 1, difuzată în fiecare sâmbătă, Surprize, Surprize. Cel mai urmărit show de televiziune prezentat de Andreea Marin a  rulat începând în 1999, timp de 9 ani, și a avut 18 sezoane, devenind astfel una dintre cele mai populare emisiuni de  televiziune din România, bătând recorduri de audiență pe țară.

„Aparențele se schimbă ușor...”

Surprize, Surprize a avut începuturile acum 24 de ani, iar Andreea Marin a împlinit anul trecut, pe 22 decembrie, frumoasa vârstă de 48 de ani. Cât de mult s-a schimbat Zana Surprizelor de atunci până azi? Click! vă prezintă mai multe imagini cu Andreea Marin de pe vremea când vedeta prezenta cea mai urmărită emisiune TV, Surprize, Surprize.

„Nici fizic, nici sufletește nu m-am schimbat foarte mult, am aceleași principii sănătoase de viață și azi și aceeași dorință de a bucura inimile oamenilor ca și acum 20 de ani, culoarea sau lungimea părului nu contează prea mult, aparențele se schimbă ușor…”, ne-a declarat exclusiv pentru Click, Andreea Marin, care ne-a mărturisit totodată și ce anume a moștenit de la părinții ei.

„Cert e că am moștenit acest mod de a gândi și a surprinde plăcut de la ai mei, de aceea și cred că am fost omul potrivit la locul potrivit atunci când a apărut acest format în România. Pentru mine, era parte din modul meu de viață. Și, desigur, lumina reflectoarelor a amplificat totul. Și e bine că a fost așa, mulți oameni au replicat aceste gesturi și în viața lor și a celor din jur. A te gândi la cei din jur și a face fapte bune care să le schimbe în bine viețile ar trebui să fie modul nostru constructiv de a evolua”, au mai fost gândurile împărtășite de Andreea Marin pentru Click!

„Despărțirea nu a fost ușoară”

Celebra prezentatoare Tv nu s-a despărțit însă ușor de acest show pe care l-a prezentat la TVR1 vreme de 9 ani.

„Deși despărțirea de programul puternic ancorat în inimile oamenilor, Surprize Surprize, n-a fost sufletește ușoară, devenisem și directorul programului și PR al companiei între timp, totuși o mare schimbare în plan personal mi-a schimbat viața în bine, precum și carieră: mult așteptata naștere a fiicei mele. La nici două luni după nașterea ei, cu ea pe brațe scriam cartea Prețuiește Viața! și înființam totodată fundația cu același nume, deveneam antreprenor, propriul stăpân în acest fel, un creator de concepte și dezvoltăm o rețea de idei puse în practică astfel cu succes.

Primul proiect s-a numit Școala Mamelor și a devenit un succes la nivel național”, ne-a declarat recent Andreea Marin într-un interviu pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net