Cum a reușit Andreea Marin să o țină pe fiica sa departe de droguri. Ce metodă a aplicat vedeta: „Așa a văzut..”

Ultima actualizare:

Andreea Marin, una dintre cele mai iubite și respectate figuri din industria media din România, a povestit cum a reușit să o țină departe pe fiica ei, Violeta, ajunsă în perioada adolescenței (15 ani), de tentația substanțelor interzise.

Andreea Marin și fiica ei, Violeta. Foto: Click.
Andreea Marin și fiica ei, Violeta. Foto: Click.

 Andreea Marin este la curent cu numerosele pericolele la care sunt expuși copiii din ziua de azi. Tocmai din acest motiv, vedeta a a avut grijă ca fiica ei, Violeta, în vârstă de 15 ani, să conștientizeze efectele devastatoare al consumului de substanțe ilegale, acestea fiind amenințări grave pentru sănătatea și siguranța copiilor.  

Ce face vedeta ca să o țină departe pe fiica eide tentația substanțelor interzise

Andreea Marin i-a povestit fiicei sale, Violeta, ajunsă la vârsta adolescenței, despre pericolul pe care îl reprezintă consumul de substanțe ilegale. Și nu doar că a discutat cu ea despre asta, dar a și redirecționat-o către un ONG pentru a fi mai aproape de astfel de situații și să poată vedea cum ochii ei ceea ce se întâmplă. De aceea, fiica Andreei Marin activează ca voluntar, pentru o asociație care se ocupă cu tratamentul tinerilor dependenți. Astfel, tânăra a putut să înțeleagă mai bine urmările cumplite pe care le suferă cei care se confruntă cu dependența.

  „Pentru că se întâmplă atâtea nenorociri în această țară, pentru că adolescenții cad pradă tentațiilor cu alcool, droguri, fumat, în ultimul an și jumătate, mai ales, am pus accentul pe acest aspect. Ea face de mai bine de un an, voluntariat într-o asociație internațională, care activează și-n România și se ocupă în mod explicit de ajutorarea tinerilor care cad pradă acestor tentații, prin readucerea lor la o viață de normalitate. Cred că a fost cea mai bună decizie, pentru că așa a văzut nemijlocit ce înseamnă efectul stupefiantelor, efectul pe care țigările sau alcoolul îl poate avea în viața unui adolescent.” a declarat Andreea Marin pentru CanCan.  

Despre Andreea Marin

Andreea Marin a devenit cunoscută în anii '90 când a prezentat diverse emisiuni de divertisment și talk-show-uri pe televiziunea românească. Ea a fost una dintre cele mai iubite și respectate figuri din industria media din România. Pe lângă cariera sa de prezentatoare, Andreea Marin a fost implicată în activități caritabile și a sprijinit cauze sociale importante.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net