Cum a reacționat Andreea Marin după ce fiica ei a cântat alături de Ștefan Bănică: „Îmi doresc ca Violeta să...”

„Zâna Surprizelor” are o fiică plină de surprize! Iată reacția Andreei Marin după ce și-a văzut fiica pe scenă alături de tatăl ei! Weekendul trecut a fost maratonul concertelor de Crăciun cu Ștefan Bănică jr. Patru zile la rând, de joi până duminică, artistul a făcut show și a avut Sala Palatului arhiplină, de fiecare dată.

 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile

Violeta și Ștefan Bănică, pe aceeași scenă

Seria de spectacole din 2023 a fost cu accent pe familie, căci actorul și cântărețul i-a avut alături de el pe scenă și pe soția sa, Lavinia (39 de ani), dar și pe copiii cei mari, Radu Ștefan (21 de ani) și Violeta (16 ani). În momentul în care și-a prezentat fiica pe scenă, artistul a spus: „Este prima oară când ea cântă în fața unui public. Dacă nici eu nu știu să vă fac surprize... O lumină pe ea, să o vedem”. Așa a intrat Violeta pe scena de la Sala Palatului. „Ești superbă!”, a exclamat tatăl.

Ea a venit cu linia melodică, eu am dus-o mai departe, cântecul nostru nu e înregistrat nicăieri, nu am fost în studio, e prima oară când îl cântăm în fața unui public, este prima oară când ea cântă în fața unui public. O să avem nevoie de tot sprijinul vostru, pentru că sunt un pic emoționat, puteți să aprindeți telefoanele, să facem atmosferă, pentru că am de gând să filmăm acest moment și, cine știe, poate la un moment dat o să-l folosim într-un videoclip. Sper să vă placă, este prima noastră compoziție împreună, se numește «În felul meu»”, a mai spus artistul.

Reacția Andreei Marin când a văzut-o pe Violeta pe scenă

Cei doi au făcut un show de zile mari, iar emoțiile au fost cu atât mai mari cu cât a fost o premieră în viața Violetei de a cânta în fața unui public. Fata însă nu este doar foarte frumoasă, talentată și inteligentă ci și plină de surprize, iar mama ei a confirmat acest lucru. Andreea Marin a declarat pentru Playtech Știri că este foarte fericită să-și vadă fata pe scenă și că i-a întrecut așteptările.

Îmi doresc ca Violeta să capete și curajul de a cânta în public, are și o voce specială, deocamdată, evită, e perfecționistă și crede că trebuie să țină doar pentru ea această pasiune. Eu sper însă că, într-o zi, va simți altfel, împărtășind compozițiile ei, cântate poate chiar de ea, voce, plus pian.

Mă bucură mult să o văd pe scenă, fără trac, mă așteptam să aibă emoții evoluând în fața a mii de oameni, dar mi-a întrecut așteptările”, a mai declarat Andreea Marin, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net