Cum arată astăzi Adriana Nicolae, presupusa amantă a lui Ștefan Bănică. Pe ea a întrebat-o Andreea Marin: „Soțul meu este tatăl copilului tău? Da sau nu?”

În anul 2012, Adriana Nicolae declara că este însărcinată și tatăl copilului ei este un actor celebru, iar numele lui conține Junior, toată lumea concluzionând că tatăl copilului este Ștefan Bănică Jr., în ciuda faptului că artistul era căsătorit la acea vreme cu Andreea Marin. Ce s-a întâmplat cu presupusa amantă a cântărețului și cum arată acum?

La vremea respectivă, Ștefan Bănică Jr. era căsătorit cu Andreea Marin / Foto: Arhiva Click!
La vremea respectivă, Ștefan Bănică Jr. era căsătorit cu Andreea Marin / Foto: Arhiva Click!

Actrița Adriana Nicolae a devenit „celebră” în urmă cu mulți ani, după ce, printr-o serie de afirmații și insinuări, a creat mari bătăi de cap cuplului Andreea Marin - Ștefan Bănică Jr. Ea declara că este însărcinată, tatăl copilului fiind un actor celebru, iar numele lui conține Junior.

„Nu pot să vă spun cine este tatăl, deoarece este o persoană importantă. Pot spune doar că este un actor cunoscut şi are în componenţa numelui Junior. De altfel, fiica mea se va numi Adriana Nicolae Junior”, declara în 2012, pentru Libertatea, Adriana.

Andreea Marin a fost extrem de deranjată de speculațiile apărute în presă, iar întâmplarea a făcut ca cele două să se întâlnească la un eveniment. Fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize” nu s-a abținut și în fața tuturor a întrebat-o pe presupusa amantă a soțului ei:

Cum arată acum Adriana Nicolae

Așa că, Adriana, cu aceeași eleganță care mă caracterizează întrucât este o prostie, care s-a tot vehiculat prin presă, din punctul meu de vedere o să te rog să spui, o dată pentru totdeauna. Soțul meu este tatăl copilului tău? Da sau nu?”

Din respect pentru fetița mea și pentru familia mea, o să încerc să nu dau curs acestor lucruri spuse de presă”, i-a răspuns Adriana Nicolae, potrivit Viva.ro, nelămurind cine este tatăl copilului, iar totul a rămas un mister.

Pentru cei care nu știu, Adriana Nicolae este fosta soție a lui Florin Piersic Jr. și fostă dansatoare în baletul emisiunii „Surprize surprize”. Mai mult de atât, ea a avut câteva roluri și în telenovele românești și deținea un carnet de antrenoare în fitness, sport la care a renunțat. Se pare că fosta actriță nu mai are silueta pe care o avea în urmă cu câțiva ani și a mai luat câteva kilograme în plus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net