Ce diferență uriașă de vârstă este între Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. Cântărețul este cu mult mai mare decât soția sa

Pe Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. îi leagă o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu. S-au căsătorit în mare secret, în anul 2017, în Bulgaria, iar mai apoi au devenit părinții unui băiețel pe nume Alexandru. Cunoaștem deja discreția cu care ambii își trăiesc viața, în ciuda faptului că sunt persoane publice. Nici de diferența mare de vârstă dintre ei nu s-a discutat prea mult, ținând cont de faptul că atât artista, cât și soțul ei, arată într-o formă de zile mari. 

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. / foto: social media
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. / foto: social media

„Ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni.

Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste”, spunea Lavinia Pârva, la scurt timp după căsătorie, conform informațiilor apărute în presă.

Doi cântăreți de succes, Lavinia și Ștefan nu au considerat diferența de vârstă un impediment în calea iubirii lor. Câți ani îi despart, de fapt, pe doi dintre cei mai iubiți artiști din industria muzicală românească. 

Diferența de ani dintre Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr.

Un stil de viață sănătos și grija față de propria persoană și imagine le permit Laviniei și lui Ștefan să pară mult mai tineri decât sunt de fapt. Spre surprinderea multora, cântărețul este cu 17 ani mai mare decât partenera sa: Ștefan are 55 de ani, iar Lavina a împlinit 38. 

Soția lui Ștefan Bănică Jr. ne dezvăluia în urmă cu ceva timp micile secrete care o ajută să nu-și modifice silueta, dar care totodată îi permit să își satisfacă anumite pofte culinare:

„Eu sunt o persoană foarte pofticioasă și în general îmi plac foarte mult dulciurile și am găsit o metodă astfel încât să îmi rezolv ambele probleme așa că m-am obișnuit să nu mănânc o prăjitură întreagă decât doar să gust și atât.

Îmi fac pofta apoi mă potolesc și încă un lucru foarte important la care țin mult este că nu mănânc seara după ora 18.00. Acest lucru m-a ajutat tot timpul să mă mențin în formă și să mă mențin bine”, a conchis pentru Click! Lavinia Pârva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
pensii vedete jpg
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net