De ce s-au despărțit Andreea Marin și Ștefan Bănică: „Am luat măsuri târziu”

Iată motivul adevărat pentru care Andreea Marin și Ștefan Bănică au divorțat! Fosta prezentatoare TV a mărturisit că a trecut printr-o perioadă zbuciumată pe când era căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. și că acest lucru a dus-o la depresie. Vedeta de televiziune a făcut dezvăluiri despre ce s-a întâmplat între ei cu adevărat.

De ce s-au despărțit Andreea Marin și Ștefan Bănică
De ce s-au despărțit Andreea Marin și Ștefan Bănică

De ce s-au despărțit Andreea Marin și Ștefan Bănică

Andreea Marin a dezvăluit în podcastul lui Mihai Morar că în perioada în care a fost căsătorită cu Ștefan Bănică, din punct de vedere emoțional era la pământ, din această cauză a ajuns să se îmbolnăvească de depresie. Atunci a considerat că este momentul să facă o schimbare majoră în viața sa.

Eram nefericită! Eram bolnavă, pentru că depresia este o boală, să o recunoaştem. Aveam insomnii, mă trezeam plângând fără motiv. Din afară, aveam viaţa perfectă. Dar în mine era un zbucium continuu. Singurul moment fericit era atunci când îmi ţineam copilul în braţe! Nu voiam să realizez că am o problemă, nu! Eu eram o femeie puternică. Cazul Mădălinei Manole mi-a dat de gândit. După tragedie, ascultam la TV un interviu cu un psiholog care vorbea despre semnele depresiei şi mi-ai dat seama că sunt multe comune. Aşa că am decis să con sult un specialist să verific. 

Sufleteşte nu eram bine! Am luat măsuri târziu, după cum ştiţi cu toţii (n.r. se referă la divorţul de Ştefan Bănica Jr.). Nu eram bine în viaţa personală. Dacă aş putea să schimb ceva la trecut, aş fi mai atentă la alegerile pe care le fac! La oamenii din jur.”, a mărturisit vedeta.

Ștefan Bănică ar fi fost agresiv cu Andreea Marin

Ştefan Bănică şi Andreea Marin s-au căsătorit în SUA, în 2005. Pe 15 decembrie 2007 a venit pe lume Violeta. Artistul mai are un copil, Radu Ştefan, de 11 ani, a cărui mamă este Camelia Constantinescu. În ianuarie 2013, Andreea şi Ştefan şi-au anunţat divorţul. Andreea are o relație cu Adrian Brâncoveanu de mai mulți ani, iar Bănică este căsătorit cu cântăreaţa Lavinia Pârva, cu care are și un copil.

„Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este”, a spus Sabin Ivanof în urmă cu ceav timp într-un interviu.

De câte ori aveau probleme şi ea voia să divorţeze sau voia să spună la presă, el o punea să semneze tot felul de convenţii notariale, conform cărora va plăti despăgubiri dacă vorbeşte. Nu putea să spună nimic, altfel îi punea creditul în cârcă. Deci ea, patru ani, până a ieşit în 2012 din acest credit, nu a putut să spună nimic.”, a mărturisit afaceristul pentru Click! în urmă cu câțiva ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net