Andreea Marin a împlinit 49 de ani! Ce mesaj emoționant a transmis „Zâna”: „Cine spune că viața e roz?”

Sărbătoare în familia Andreei Marin! Fosta vedetă tv își aniversează astăzi, 22 decembrie, ziua de naștere. La împlinirea celor 49 de ani pe care nu-i arată deloc, fosta „Zână a Surprizelor” a transmis un mesaj emoționant, pentru fanii săi. 

Andreea Marin împlinește astăzi, 22 decembrie, cu 3 zile înainte de Crăciun, 49 de ani. Fosta vedetă tv nu își arată deloc vârsta, păstrându-și spiritul tânăr. 

Andreea Marin, la 49 de ani: „Știu ce îmi doresc de la viață”

Andreea petrece în sânul familiei și, de ziua ei, a transmis un mesaj emoționant și motivant pentru fanii ei. 

„Sunt Capricorn și, la 49 de ani împliniți astăzi, știu să privesc mereu înainte, să urc și când e greu, să întorc privirea preț de o clipă de la calea mea, doar ca să-ți spun, de fiecare dată cu alte cuvinte și fapte, că atunci când depinde de mine, și nu uita, când depinde de tine, nu există nu se poate! 

Și, în cele mai multe momente din viață, nu există scuză sau <<nu pot>>, căci eu știu că depinde de noi, de voința noastră, de creativitatea minții noastre, de efortul investit în ceea ce vrem să împlinim. 

Nu am timp și nici dorința să mă plâng prea mult când nu-mi iese ceva, pierd vreme și energie, mai bine le salvez pentru a gândi o altă rezolvare. 

Știu azi cine sunt, ce sunt în stare să imaginez și să duc la bun sfârșit, știu ce merit și ce îmi doresc de la viață și am învățat să mă prețuiesc, respectându-i și iubindu-i totodată pe cei din jur ce se dovedesc a fi Oameni. 

Sunt un aluat plămădit din dragoste, dăruire presărată cu sacrificii, bucuria de a atinge cerul cu mâna, dar și din cumpătare și credință. Am valori adânc înrădăcinate de la care nu mă abat, oricât de tentant ar părea să aleg uneori calea mai ușoară.

Cine spune că viața e roz? Nu e pentru mine calea ce nu e complicată. Ca să am ce descurca, mie mi-a fost rezervat un labirint întortocheat. Pe care îl parcurg negreșit, până la capăt. Nu există nu se poate!” , a fost mesajul Zânei, postat pe pagina ei de socializare, unde au început să curgă urările, încă de la primele ore ale dimineții. 

 „Zâna” arată ca o puștoaică! Cum a pierdut 16 kilograme? „Urcam două etaje și eram terminată!”

Andreea Marin a mărturisit că a suferit, recent, o intervenție chirurgicală și că, în urma unor schimbările semnificative în stilul de viață, a dat jos nu mai puțin de 16 kilograme, ajungând aproape la greutatea din anii de liceu. 

Am slăbit 16 kilograme. Mai am 3-4 kilograme de dat jos. Nu vreau mai mult. Am ajuns aproape la greutatea din liceu, deci nu vreau să exagerez. Important este să fiu sănătoasă. 

Mi-am făcut și toate analizele de curând. Sfătuiesc orice om, dar dacă vorbim de femei, atunci cele care au o vârstă asemănătoare cu a mea, eu am 49 de ani, trebuie să aibă cu atât mai mult grijă de sănătatea lor. 

Mi-am verificat starea de sănătate și sunt bine. Am făcut revizia. M-am dus la doctor că nu respiram bine și îmi făceam griji legate de inimă și medicul mi-a zis: <<Nu ne-am văzut de 20 de ani și de atunci nu ai pus mult, un kilogram pe an>>. Și mi-a fost o rușine.

Urcam două etaje și eram terminată. Acum am o dietă corectă, fac mișcare, nu simt că mă apropii de 50 de ani”, a declarat vedeta, la Pro tv. 

Andreea Marin este absolventă a Facultății de Informatică din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”. Și-a început cariera în televiziune la vârsta de doar 19 ani, atunci când s-a angajat la TVR Iași. La acea vreme, vedeta modera emisiunea „Țara lui Piticot', avându-l coleg pe Daniel Buzdugan. 

Apogeul carierei sale l-a atins, însă, în anul 1999, atunci când a ajuns realizator și director de programe la emisiunea „Surprize, surprize”, difuzată pe TVR1, timp de 9 ani. 

În plan personal, fosta prezentatoare tv formează de cinci ani un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. Aceasta are o fiică, pe nume Violeta, din căsnicia cu solistul ș actorul Ștefan Bănică junior. 

Este tare mândră de fiica ei, Violeta! „Violeta urmează tradiția familiei”

Andreea Marin a fost din cale afară impresionată de talentul fiicei sale, Violeta Marin Bănică, atunci când aceasta a urcat pentru prima dată, pe scenă alături de tatăl său, Ștefan Bănică junior, la unul dintre concertele susținute de acesta, recent, la Sala Palatului. 

„Violeta urmează tradiția familiei, mama mea cânta minunat la pian și acordeon, mi-a transmis această bucurie de a trăi prin muzică, în familia tatălui Violetei precum știți muzica înseamnă tradiție, dar chiar dacă ea a ales pentru viitorul ei să studieze dreptul, este foarte talentată, scrie și compune minunat, nu doar cântă bine și cu pasiune la pian, face lecții de când era de-o șchioapă. 

Noi avem două piane acasă și dansul, muzica înseamnă mult pentru fiecare dintre noi. Îmi doresc să capete și curajul de a cânta în public, are și o voce specială, deocamdată evită, e perfecționistă și crede ca trebuie să țină doar pentru ea această pasiune, eu sper însă ca într-o zi va simți altfel, împărtășind compozițiile ei cantate poate chiar de ea, voce plus pian. 

Mă bucură mult să o văd pe scenă fără trac, mă așteptam să aibă emoții evoluând în fața a mii de oameni, dar mi-a întrecut așteptările”, a declarat Andreea Marin, în exclusivitate pentru Click!

Violeta Marin Bănică a împlinit pe 15 decembrie vârsta de 16 ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net