Andreea Marin, primele declarații după operația suferită: „Am slăbit 16 kilograme. Mai am 3-4 kilograme de dat jos. Nu vreau mai mult”

Ultima actualizare:

Andreea Marin a fost invitată în cadrul emisiunii "La Măruță" pentru a împărtăși publicului despre experiența ei recentă cu o intervenție chirurgicală și schimbările semnificative pe care le-a făcut în stilul de viață, care au dus la pierderea a 16 kilograme.

Andreea Marin. Foto: arhiva.
Andreea Marin. Foto: arhiva.

Schimbarea radicală a stilului de viață

După săptămâni de speculații, Andreea Marin a ales să vorbească deschis despre intervenția chirurgicală prin care a trecut. În cadrul emisiunii "La Măruță",  vedeta a mărturisit că a fost motivată să își schimbe modul de viață din cauza problemelor de sănătate și a riscurilor asociate cu istoricul bolilor cardiologice în familia sa.

Andreea a dezvăluit că a suferit o intervenție chirurgicală și că, în urma acesteia, a reușit să slăbească impresionant - 16 kilograme. Această transformare nu s-a datorat doar operației, ci și unui efort considerabil de a adopta un stil de viață mai sănătos.

Noul regim alimentar al vedetei

Vedeta a subliniat importanța adoptării unui regim alimentar echilibrat și a practicării regulare a activității fizice. Aceasta și-a îndemnat fanii să aibă grijă de sănătatea lor, în special femeile de vârsta sa, evidențiind necesitatea verificărilor medicale regulate și a adoptării unui stil de viață activ.

Am slăbit 16 kilograme. Mai am 3-4 kilograme de dat jos. Nu vreau mai mult. Am ajuns aproape la greutatea din liceu, deci nu vreau să exagerez. Important este să fiu sănătoasă. Mi-am făcut și toate analizele de curând. Sfătuiesc orice om, dar dacă vorbim de femei, atunci cele care au o vârstă asemănătoare cu a mea, eu am 49 de ani, trebuie să aibă cu atât mai mult grijă de sănătatea lor. Mi-am verificat starea de sănătate și sunt bine", a declarat ea.

Cu zâmbetul pe buze, Andreea a povestit că experiența din spital a fost una pozitivă și că se recuperează bine. Ea și-a îndemnat admiratorii să privească partea plină a paharului și să vadă momentele de umbră ca pe o tranziție spre zile luminoase.

Omul de televiziune a subliniat și faptul că, oamenii ar trebui să investească mai mult în sănătatea lor, evitând să aștepte mult timp pe holurile spitalelor de stat.

image
image
image
image
image
image
submarinul titan profimedia jpg
Virgi Iantu, FOTO TVR IMG 1444 jpg
a601f070 09f4 47df 8bff 4eae1388fd97 jpeg
violeta botezatu jpg
Aleksandra Kiedrowicz captura video jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
megogo colaj facebook jpg
Power Couple jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net