Se mărită Andreea Marin a patra oară? Ce spune despre relația cu Adrian Brâncoveanu: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Se spune că cine se frige cu ciorbă suflă și în iaurt! Andreea Marin a deschis discuția despre posibilitatea unui nou mariaj. Fosta prezentatoare tv se află într-o relație stabilă, de mai bine de șase ani, cu Adrian Brâncoveanu. Se mărită oare Zâna și a patra oară? 

Andreea Marin (49 de ani) și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de peste șase ani de zile.

Când s-au întâlnit, ambii se aflau într-o perioadă dificilă a vieții lor, dar tocmai aceste greutăți au avut darul să-i unească și mai mult. 

Andreea Marin: „Suntem potriviți unul pentru celălalt”

Andreea Marin a făcut, recent, în premieră dezvăluiri emoționante despre relația sa cu Adrian Brâncoveanu, despre care vorbește foarte rar. 

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi. 

Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt. 

Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar totodată. 

Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul”, a mărturisit Andreea Marin, la Antena Stars. 

„Căsătoria nu ține neapărat oamenii legați”

În ceea ce privește căsătoria totuși,  vedeta, care a trecut deja prin trei mariaje sfârșite prost, nu pare să se prea grăbească. 

„Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii. 

În ziua de azi, oamenii sunt mult mai orientați spre interese care, în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă”, a mai spus Andreea Marin. 

Adrian Brâncoveanu (38 de ani), actualul iubit al Andreei Marin, muncește de o lungă perioadă în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și a ocupat posturi de consul în țări precum Libia și Siria.

Andreea Marin, trei mariaje eșuate: „ A treia căsnicie a fost o greșeală”

Andreea Marin (49 de ani) a fost căsătorită de trei ori până în prezent. În 1995, la doar 21 de ani, prezentatoarea tv s-a căsătorit cu primul ei soț, directorul de marketing Cristian Gheorghiță. În 1998 însă fostul cuplu a divorțat. 

„În prima relație nu am fost matură, ne-am căsătorit prea tineri. A existat o despărțire de un an și ceva, el a plecat la studii și noi nu am rezistat despărțirii”, a povestit Andreea Marin, la acea vreme, un post tv.

Apoi, între anii 2006 și 2013, Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior. Cei doi au împreună o fiică, Violeta, acum în vârsta de 16 ani. Mariajul dintre Andreea și Ștefan s-a terminat după ce în presă au apărut dovezi că solistul o înșela cu Lavinia Pârva, actuala lui soție. 

„Pentru mine, trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. 

Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Niciun divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a spus Andreea, la acea vreme. 

Din 2014 până 2017, fosta prezentatoare tv a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Tuncay Öztürk. 

„Nu m-aș mai căsători cu niciunul dintre foștii soți. A treia căsnicie a fost o greșeală, îmi pare rău că am făcut-o, au fost niște argumente de ordin sufletesc. M-am grăbit. Nu am avut puterea să spun nu unei cereri atunci”, a declarat Andreea Marin, după mariajul de doar trei ani cu soțul turc. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net