Mare sărbătoare în familia lui Emily Burghelea! „Toți norii s-au risipit și soarele a strălucit pentru tine”

Emily Burghelea (25 de ani) și-a serbat fetița, pe primul său copil, Amedea, care a împlinit deja 3 anișori. Ținute roz, ochelari roz în formă de inimioare, tort roz cu Minnie Mouse, un adevărat decor de poveste. Toată acțiunea s-a desfășurat la Munteni.

 Copiii s-au distrat de minune, au stat și afară și în interior unde a fost amenajată o masă pentru invitați. Emily Burghelea a avut grijă ca toată lumea să se simtă bine și s-a întrecut din nou pe ea în organizarea petrecerilor pe care le face de obicei.

„De ziua ta, Amedea, toți norii s-au risipit și soarele a strălucit pentru tine. Ai avut parte de o zi frumoasă că sufletul tău, mami, iar Doamne Doamne a avut grijă ca totul să iasă mai bine decât am fi putut noi visa vreodată", a consemnat Emily Burghelea, super încântată de faptul că fetița ei s-a făcut mare.

La mulți ani, iubita noastră, Amedea!  În cei trei ani de când ai venit pe lume, ai transformat fiecare moment într-o pagină din visul nostru cel mai frumos. Viața noastră s-a schimbat radical, ai adus lumină, culoare și un sens nou existenței  noastre. Cu tine, eu și Emily am învățat ce înseamnă să trăim cu adevărat, să dăm fiecare clipă pentru ceea ce contează și să iubim necondiționat. Ești minunea ce ne-a unit  și ne-a învățat să prețuim frumusețea fiecărui zâmbet, fiecărui pas,  fiecărui cuvânt. Îți mulțumim că ne ești și că ne faci viața un vis frumos. Te iubim nespus micuța noastră făclie de speranță!", au fost și urările tăticului fetiței vedetei, iubitul lui Emily.

Cunoscuta influenceriță petrece mult timp alături de cei doi copii ai săi, Amedea și Damian. A profitat de ocazia că de ziua fetiței sale s-a aflat înr-un loc superb, cu multă verdeață și peisaje de munte așa că s-au bucurat și de tot ce le-a oferit natura, s-au jucat cu baloanele cu apă, au văzut animalele de la fermă iar cei mici au fost de-a dreptul fascinați. În plus, Emily Burghelea a bifat și primul zbor cu avionul singură, fără soțul ei, doar ea cu cei doi copii ai lor și s-a descurcat de minune deși au avut emoții din plin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Andreea Marin a fost criticată de fani pentru fotografia din grădină
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net