Emily Burghelea, vacanță cu peripeții în Maldive! Ce și-a pierdut în apă celebra influenceriță: „Nu se poate așa ceva! Cum e posibil?”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Emily Burghelea (25 de ani) muncește mult, atât cu proiectele pe care le are în televiziune, dar și în zona de influencer ca și creator de conținut. 

Este și mămică de doi copii, lucru ce o solicită din plin, așa că vacanțele dese sunt mereu binevenite. Familia frumoasei influencerițe a plecat astfel spre o destinație de vis, mai precis, Maldive. Copiii sunt nelipsiți pentru că Emily și soțul ei, Andrei, nu îi lasă niciodată acasă pe Damian (6 luni) și Amedea (2 ani). Și parcă de fiecare când pleacă undeva singuri sau cu copiii, celor doi soți li se întâmplă câte ceva.

Majoritatea vacanțelor sunt cu copiii

Dacă în escapada din Italia, de ziua soțului său, acesta și-a scăpat telefonul în apă, iată că în prima zi în Maldive, Emily Burghelea și-a pierdut un cercel în ocean și nu s-a lăsat până când nu l-a găsit.

 „Am pierdut cerceii, nu se poate așa ceva! Cum e posibil? După ce am pierdut verigheta, după ce a fost nebunia cu verigheta acum să intru în ocean și cu ceasul și cu cerceii. Nu știu ce să facem, ne trebuie măști de-alea de scuba dar se lasă seara, asta e marea problemă!”, a povestit Emily Burghelea care nu s-a lăsat până când nu și-a găsit cercelul și abia apoi a ieșit, pe seară, fericită din apă, strigând cât o țin plămânii că a găsit cercelul.

S-a liniștit cu greu pentru că nu i-a venit să creadă că a reușit să găsească cercelul pierdut, aceste bijuterii fiind unele dintre preferatele sale.

 „Oriunde plecăm mergem cu cei mici. Nu ne putem bucura de momentele frumoase fără ei. Nu suntem împliniți fără ei și o bucurie nu e completă fără ei. Am avut un an plin din toate punctele de vedere. Nașterea lui Damian, proiectele profesionale, atât ale mele cât și ale lui Andrei, am făcut o mulțime de lucruri frumoase și solicitante, și în sfârșit avem parte de vacanța mult dorită…Suntem cu toată familia, mami, nașii. Pe 20 iulie Damian a făcut 6 luni!”, ne-a povestit pentru Click!, Emily Burghelea.

Colecționează amintiri și zâmbete

Emily Burghelea este o mămică tânără dar extrem de implicată în creșterea celor doi copii ai săi.

 „Colecționăm zâmbete, despre asta vreau să fie viața noastră, despre momente frumoase petrecute împreună, pentru că, in the end of the day, asta este tot ce contează cu adevărat!

Vacanțele, de când am devenit părinți, sunt diferite, nu mai este neapărat despre noi cât este despre ei! Tot ce ne dorim este să îi vedem pe ei fericiți, iar când bebelușii noștri zâmbesc, ne zâmbește și nouă sufletul și asta ne împlinește însutit față de orice experiență extraordinară am putea avea doar noi doi, pe cont propriu…

Nu știu dacă este vorba despre o doză mică de “inconștiență” sau poate este vorba de curaj sau pur și simplu de… instinct… Cert este că am plecat încă de la început cu Amedea peste tot, de când era extrem de mică, a zburat cu avionul pentru prima dată la doar două luni, am avut curaj și ne-a prins bine! Am fost plecați tot în Grecia când ea avea doar 3 luni iar noi eram atunci, părinți pentru prima dată! Nu ne-a fost niciodată frică de nimic, se spune că atunci când ai încredere în Dumnezeu, temerile nu-și au locul, iar noi nu ne-am temut. Am plecat mereu cu inima deschisă, uneori ne-au întâmpinat greutăți, alteori situații neprevăzute, dar de fiecare dată experiențele frumoase pe care le-am trăit împreună au pus cărămidă peste cărămidă și au consolidat relația frumoasă pe care o avem acum cu puișorii noștri”, a mai adăugat Emily Burghelea, încântată fiind de vacanțele în care merge cu soțul ei alături de cei doi copii ai lor.

 „Au nevoie de timp, de răbdare, de atenție. Par voinici, dar sunt sensibili, au nevoie de muuultă iubire și pentru ei, cel mai important este timpul petrecut cu părinții lor. Momentele ca acestea sunt neprețuite  Oricât de obositor ar fi uneori, merită orice fel de efort, in the end of the day, trebuie să conștientizăm că în mâinile noastre stă o sarcină extrem de importantă. Creștem oameni, le modelăm caracterele, iar ei, prichindeii de azi, sunt adulții de mâine. Vreau să-i creștem frumos, cu iubire și implicare!”, a mai spus, vedeta, la final.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net