Cum s-a întâlnit Emily Burghelea cu Regina Marii Britanii acum câțiva ani: „A fost un moment fabulos”

Zilele trecute ne-am întâlnit cu Emily Burghelea la filmările pentru ”Săriți de pe fix”, noul show de la Pro TV. Astfel că am profitat de situație ca  să mai aflăm ce mai face și ce noutăți are, așa că am supus-o unui set de întrebări.

Emily Burghelea va apărea într-un nou show la tv
Emily Burghelea va apărea într-un nou show la tv

Click!: Ce faci mai faci tu Emily?

Emily Burghelea: Bună ziua. Vreau să vă zic ceva frumos! Cerul este albastru, apa este bleu, noi suntem aicea, trași la indigo.

Oh, faci și versuri! Ce mai pregătești, ce mai născocești? Ne e dor să te vedem mai des la televizor!

Serios? Ce drăguț! Vara cred că a devenit, deja, o obișnuință. Vara, este câte un proiect, așa, frumos. Cum a fost vara trecută „Vorbește lumea”. Acum, este „Săriți de pe fix!". Să vedem ce-o să fie vara viitoare!

Tu ești „sărită de pe fix"?

Eu sunt sărită de pe fix, exact. Foarte sărită de pe fix! Vedeți, proiectele astea sunt vara, pentru că eu toamna, iarna ș.a.m.d fac bebeluși.

Ne spui ceva în exclusivitate?

Doamnelor și domnilor, ați așteptat acest moment... Nu se știe niciodată! Aceasta este exclusivitatea. Cum vrea Dumnezeu. Îmi place atât de mult să fiu mamă, încât cred că asta e cea mai frumoasă binecuvântare!

Emily Burghelea și cei doi bărbați din viața ei
Emily Burghelea și cei doi bărbați din viața ei

Nu are niciun ajutor în creșterea copiilor

Dar ai ajutoare în afară de soțul tău?

Nu, n-am ajutoare. Soțul meu și acum a venit și mama, pentru că ea lucrează în străinătate și a venit, special, ca să suplinească forțele cât timp eu sunt la emisiune. Dar, cumva, ne și place chestia asta. Ne și place să tragem de noi, că, până la urmă, știți cum e, cu anii ăștia din viața copiilor nu te mai întâlnești.

Tu câți anișori ai?

24 de ani.

Nici n-ai zice. Aș zice că ai vreo 18, dar ești mămică cu doi copii. Spune-ne ce vedetă de la noi sau de afară îți place cel mai mult?

Îmi place foarte tare de Kim Kardashian!

Ce s-ar întâmpla dacă te-ai întâlni, pe neaşteptate, cu Kim Kardashian?

Uau, ce tare! Mi-ar plăcea foarte mult să o văd. Ce-aș face? Păi, m-aș uita la ea, în primul rând, și i-aș zice: „Bună, știi deja, toată lumea zice asta, ești tare! Ești super! Îmi place mult de tine!". I-aș spune chestiile astea și, după aceea, aș întreba-o unde merge, cu ce ocazie pe aici. Aș întreba-o dacă are unde să stea. I-aș recomanda eu ceva. Aș lua-o acasă la mine. Dacă se pune problema, mai avem un pat pe care putem să-l extindem... Dar, de fapt, știți ce? Să doarmă în dormitor! Nici nu mai contează. Unde vrea ea! Unde vrea ea, numai să stea.

Emily Burghelea și fiul cel mic
Emily Burghelea și fiul cel mic

Cum s-a întâlnit Emily Burghelea cu regina Marii Britanii

Te întreb pentru că sunt vedete de la noi care s-au întâlnit cu vedete internaționale.

Eu m-am întâlnit cu Regina!

Care regină?

Regina Angliei! Acum câțiva ani am fost la Royal Ascot, la cursele de cai ale Reginei, acum vreo patru ani, și m-am întâlnit cu Regina. Am stat față în față cu ea, poza este pe Instagram. Mai am momente din astea "de glorie", de la Dumnezeu venite, că mă nimeresc în momentele potrivite, fară să vreau eu neapărat. Pur și simplu. Și, acum, la Royal Ascot, superb, festivități peste festivități! Nici nu m-aș fi gândit o secundă că aș putea să o văd de aproape sau să o întâlnesc atât de aproape. A fost un moment absolut fabulos!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Coadă la Caritas, în faţa sediului ziarului "Mesagerul Transilvan"
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net