Emily Burghelea este foarte fericită! Are un nou proiect la ProTV. Cine o ajută cu copiii: „Am alunecat….”

#Exclusiv Click!

Emily Burghelea (25 de ani) este foarte încântată de noul proiect în care a fost cooptată la ProTV, „Săriți de pe fix”, o emisiune care cu siguranță va face furori din aceasta toamnă în rândul telespectatorilor. 

Emisiunea este prezentată de Cabral, căruia i se potrivește de minune acest rol, iar Emily Burghelea face parte dintre cei 10 comedianți, invitați permanenți în platoul “Săriți de pe fix”  avându-i colegi pe Anca Dinicu, Anisia Gafton, Irina Antonie, Paul Ipate, Alex Bogdan, Mihai Rait, Lucian Ghimiși, Drăcea, Catalin Neamțu. 

Ce îi place cel mai mult tinerei influencerițe și cum o vizitează mezinul familiei, băiețelul ei, Damian, pe platourile de filmare, Emily Burghelea ne-a povestit pentru Click! 

Emily, din nou la ProTV, într-un super proiect! Unde îți place ție!

Nou proiect la ProTV, hey! Vara este a mea! Vara trecută eram la „Vorbește Lumea", acum la „Săriți de pe fix"! E super tare! Îmi place totul de aici, de la "Săriți de pe fix", noua emisiune pe care o pregătește ProTV. 

Care a fost cea mai mare provocare, de aici, de până acum?

Cea mai mare provocare? Să știi că am scăpat ca prin urechile acului de unele provocări, cum ar fi coarda aceea care te ridică cu 6 m pe secundă. Știi cât de nasoală e? Eu am scăpat! La planul înclinat am avut o probă cu un tort, care a căzut pe jos, și am alunecat. A fost atât de tare, a fost foarte amuzant! 

Te-ai reîntors destul de repede la job, după ce ai născut! Știu că soțul tău te ajută cu copiii!

5 luni are bebelușul, stă Andreiuțu cu el, soțul meu, care mă ajută de fiecare dată când am nevoie și mă susține, stă acolo pentru mine, și nu știu cum să îi mulțumesc mai tare. Și a venit și mama mea să mă ajute. 

Mama lucrează în străinătate, iar acum și-a luat vacanță ca să poată să vină, special cât sunt eu la acest proiect cu „Săriți de pe fix"! E un challenge, îți dai seama, abia ce am născut! 

Te vizitează micuțul Damian aici, la filmări, am văzut!

Da, pentru că încă îl alăptez și nu am cum să întrerup treaba asta. Mai folosesc pompa uneori, mai vine bebe cu Andrei, soțul meu care îl aduce, și îl alăptez, avem noroc că Amedea este la grădiniță și practic, în perioada în care ea stă la grădi, eu sunt la filmări. Bine, uneori durează și mai mult, dar acum asta e, a fost ok! 

Cum ai primit propunerea de a reîncepe un nou proiect, la ProTV?

Mamă, eram atât de fericită! M-am aruncat cu capul înainte! Am zis, „Da! Vreau! Cât de tare! Facem noi cumva ca să reușesc, să fie super tare!" și a fost foarte frumos. Mi-a plăcut foarte tare! Am fost încântată, am fost fericită! Am participat cu inima deschisă și mă bucur că fac parte din acest proiect! 

Profesional vorbind, ce mai urmează pentru tine?

O, Doamne! Nu știu! Niciodată să nu spui niciodată! Cum vrea Dumnezeu! Eu cred că, de fiecare dată, Dumnezeu, le așează exact așa cum trebuie! Și dacă a fost să fie, ca eu să fiu aici, în proiect, înseamnă că așa a fost să fie! Cu siguranță, dacă vor mai urma alte lucruri, eu sunt deschisă și de fiecare dată mă las în voia sorții! Nu zic niciodată nu la nimic, merg la casting, daca sunt invitată. 

Ai timp și de vacanță în această vară?

Da, da! Mergem și în vacanță, ca de fiecare dată, acum chiar în formulă extinsă! Noi, de fiecare dată, plecăm cu multă lume, cu prieteni, cu nașii, nu plecăm foarte des, dar ăsta e un lucru frumos. Ne place să mergem așa, cu toată gașca. 

Ați scăpat de problemele de sănătate?

Mulțumesc lui Dumnezeu, Doamne ajută, am scapăt! Andrei și-a revenit cu imunitatea vieții, a avut o perioadă foarte dificilă și, până la urmă, a reușit să își revină cu niște perfuzii, cu niște vitamine, a făcut niște investigații și tratamente mai amănunțite. Știi că poți să îți investighezi imunitatea? 

Și bebelușul a avut câteva probleme! Cu dermatita!

Încă analizăm situația pentru că este destul de amplă, nu se rezolvă atât de ușor. Trebuie să testezi o grămadă de lucruri, acum e ok, nu mai are niciun fel de erupție, dar sper să nici nu mai aibă. Așa am zis și ultima dată, am scăpat, îi trecuse, se vindecase și când ne-a fost lumea mai dragă a reapărut! Mai stau așa cu inima strânsă. Chestia asta e ca un monstruleț mic care se ascunde acolo în creierul meu și zic „O, Doamne!"! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net