Emily Burghelea, prima imagine cu băiețelul ei. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară

Ultima actualizare:

Emily Burghelea a născut un băiețel perfect sănătos. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! și fosta prezentatoare de la Vorbește lumea a postat deja primele imagini cu bebelușul.

Emily Burghelea, prima imagine cu băiețelul
Emily Burghelea, prima imagine cu băiețelul

Vineri, 20 ianuarie, Emily Burghelea, în vârstă de 23 ani, a devenit mamă pentru a doua oară. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a născut la un spital privat din Capitală,

La naștere a asistat și Andrei, soțul vedetei. Acesta a asistat la nașterea fiului său și a ținut-o de mână pe Emily în timp ce-l aduce pe lume pe micuț. Băiețelul cântărește 3,7 kilograme. Emily Burghelea a postat deja o fotografie cu copilul ei, dar și un mesaj foarte emoționant.

Emily Burghelea a născut. Prima imagine cu copilul vedetei

Vedeta a transmis că se simte foarte bine după ce a născut și mărturisește că trăiește cele mai frumoase momente din viața ei.

„Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți!

Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu…

L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi… Ce trăim acum este magic!”, a scris Emily Burghelea pe contul său de Instagram.

Emily mai are un copil

La doar 23 de ani, fosta prezentatoare de la Vorbește lumea a devenit mamă pentru a doua oară. Pe lângă băiețelul născut vineri, 20 ianuarie, Emily mai are o fetiță, în vârstă de 2 ani, pe nume Amedea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net