Roxana Vancea merge cu copiii la sală! Cum se antrenează focoasa brunetă: „Încerc să fur exerciții”

#Exclusiv Click!

Roxana Vancea (33 de ani) are o siluetă de invidiat și se menține în formă mergând la sală aproape zilnic.

Dar nu singură ci în familie, mai precis alături de soțul ei, Dragoș Paiu, și cei doi copii, Zian, în vârstă de 2 ani și câteva luni, și Milan, de 6 ani, băiatul antrenorului de fitness dintr-o altă relație. Cei doi soți care au făcut nunta la începutul lunii martie 2024 se ajută reciproc. Atunci când Roxana Vancea își face exercițiile la sală, soțul ei o ajută cu copiii, iar atunci când Dragoș Paiu își face antrenamentele, frumoasa brunetă stă cu copiii care sunt și ei încântați să experimenteze tot felul de aparate din sala de sport. Roxana Vancea ne-a povestit pentru Click! cum se descurcă la antrenamente, cum e cu doi copii și dacă a stabilit destinația pentru luna de miere!

Roxana, cum e cu copiii la sală, cum vă descurcați?

Ne descurcăm foarte bine pentru că cei mici sunt ahtiați după sala, vor să vină și să vadă ei, s adescopere tot și atunci  nu prea avem treaba cu ei. Zian își cam pierde interesul cateoata ar atunci îl duce Dragoș la mașină și stă la volan și e cel mai fericit!

Deci nu te încurcă deloc!

Nu pentru că îl am pe Dragoș cu mine. Dacă aș fi doar cu ei, nu, n-aș stă!

Dar de ce nu v-ați luat bonă?

Nu am vrut bonă! Nu avem bonă, nu am vrut de la început. în primul an a stat mama la noi și m-a ajutat foarte mult cu Zian, iar apoi am rămas doar noi doi, împărțim responsabilitățile!

Ești la regim? Te menții! Sau vrei să te îngrași?

Aș vrea să mai pun un kilogram-două pe mine, dar de  masă musculară, nu de grăsime, să fac tonus, în rest, sunt mulțumită așa cum e!

Ce exerciții ai furat de la Dragoș, soțul tău, sau ce ți-a recomandat?

Fur multe antrenamente de la Dragoș pentru că el, în general, are antrenamente ca să crești,  ca să te faci mai mare și atunci eu care nu am fund și vreau fund, incerc să fur exerciții de fesieri  sau de grupe care îmi lipsesc!

De unde vă luați inspirația pentru ce faceți voi pe Instagram? Filmările haioase, sketch-urile?

Multe le luăm de pe net, unele sunt ideile noastre, le adaptăm un pic la noi și de multe ori se întâmplă atunci ceva și păstrăm!

Cu nunta v-ați liniștit! Urmează o lună de miere, ceva?

Urmează o vacanță cu copiii, la Disneyland. Am primit-o cadou de la nașul lui Zian și urmează să plecăm la sfârșitul lunii aprilie iar pentru luna de miere încă nu ne-am hotărât, să vedem, spre sfârșitul anului dacă prindem ceva căldurică.

Și Dragoș e la regim?

Dragoș e la regim de când îl cunosc eu. El a avut o perioadă de vreo câteva luni în care s-a antrenat mai puțin, când am făcut noi bebe, dar tot ținea regim. Atunci mai scăpa să mai mănânce câte o masă de ceva. Acum nu îi mai gătesc  pentru că are o firmă de catering care îi aduce mesele pregătite pentru dietă dar  înainte, când îi făceam, îi pregăteam numai carne, legume, orez, ouă și cam atât.

Și băieții, sunt și ei cu sportul nu?

Da. Milan merge la fotbal. Zian merge la fotbal, la înot și amândoi schiază!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net