Băieții Roxanei Vancea s-au întâlnit cu Moș Crăciun! Ce i-au cerut prichindeii: „Zian a expediat deja scrisoarea în Laponia”

#Exclusiv Click!

Roxana Vancea (33 de ani) duce acum o viață liniștită alături de soțul său, Dragoș Paiu! Chiar dacă antrenorul de sport are un băiețel dintr-o altă relație amoroasă, acest lucru nu o împiedică pe fosta asistentă de televiziune să îl iubească pe Milan la fel de mult ca pe Zian.

Fosta asistentă de televiziune de la „Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, se bucură foarte mult de liniștea oferită de partenerul său de viață. Pentru că se apropie luna decembrie, luna cadourilor și a momentelor frumoase petrecute alături de cei dragi, băieții Roxanei Vancea s-au întâlnit deja cu Moș Crăciun și i-au spus ce își doresc de la viață. Ba mai mult, pentru a fi siguri cei doi prichindei i-au scris și Moșului și i-au trimis și scrisoarea tocmai în Laponia.

„Băieții s-au întâlnit deja cu Moș Crăciun. Milan i-a cerut o pereche de patine și i-a spus că la școală o să fie cuminte ca așa i-a zis doamna învățătoare, iar Zian când îl întrebi ce vrea să îi aducă Moșul zice că vrea cadouri și ciocolată.

Zian îi spune <Mo Crăciun> încă nu poate să spună complet tot numele. Zian a expediat deja scrisoarea în Laponia către Moșul iar Milan astăzi urmează”, a declarat Roxana Vancea pentru Click!

Familistă convinsă

Recent, bruneta ne vorbea despre starea de bine pe care o are atunci când este în preajma micuților:

„Cei mici provoacă dependență și prefer timpul petrecut cu ei, decât orice acțiune care înainte mi-ar fi plăcut. E și greu dar în același timp și foarte frumos. Sunt o femeie împlinită și fericită. Dacă m-ar fi întrebat cineva acum 3-4 ani ce mă face fericită m-aș fi raportat la ceva ce ține de mine. Acum, să văd copiii bine și sănătoși pentru că asta e cel mai important lucru. Fericirea lor îmi hrănește sufletul”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net