Băieții Roxanei Vancea s-au întâlnit cu Moș Crăciun! Ce i-au cerut prichindeii: „Zian a expediat deja scrisoarea în Laponia”

#Exclusiv Click!

Roxana Vancea (33 de ani) duce acum o viață liniștită alături de soțul său, Dragoș Paiu! Chiar dacă antrenorul de sport are un băiețel dintr-o altă relație amoroasă, acest lucru nu o împiedică pe fosta asistentă de televiziune să îl iubească pe Milan la fel de mult ca pe Zian.

Fosta asistentă de televiziune de la „Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, se bucură foarte mult de liniștea oferită de partenerul său de viață. Pentru că se apropie luna decembrie, luna cadourilor și a momentelor frumoase petrecute alături de cei dragi, băieții Roxanei Vancea s-au întâlnit deja cu Moș Crăciun și i-au spus ce își doresc de la viață. Ba mai mult, pentru a fi siguri cei doi prichindei i-au scris și Moșului și i-au trimis și scrisoarea tocmai în Laponia.

„Băieții s-au întâlnit deja cu Moș Crăciun. Milan i-a cerut o pereche de patine și i-a spus că la școală o să fie cuminte ca așa i-a zis doamna învățătoare, iar Zian când îl întrebi ce vrea să îi aducă Moșul zice că vrea cadouri și ciocolată.

Zian îi spune <Mo Crăciun> încă nu poate să spună complet tot numele. Zian a expediat deja scrisoarea în Laponia către Moșul iar Milan astăzi urmează”, a declarat Roxana Vancea pentru Click!

Familistă convinsă

Recent, bruneta ne vorbea despre starea de bine pe care o are atunci când este în preajma micuților:

„Cei mici provoacă dependență și prefer timpul petrecut cu ei, decât orice acțiune care înainte mi-ar fi plăcut. E și greu dar în același timp și foarte frumos. Sunt o femeie împlinită și fericită. Dacă m-ar fi întrebat cineva acum 3-4 ani ce mă face fericită m-aș fi raportat la ceva ce ține de mine. Acum, să văd copiii bine și sănătoși pentru că asta e cel mai important lucru. Fericirea lor îmi hrănește sufletul”.

image
image
image
image
image
image
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net