Fiul vitreg al Roxanei Vancea împlinește astăzi 6 ani! Ce cadouri îl așteaptă pe Milan

#Exclusiv Click!

Sărbătoare mare astăzi în familia Roxanei Vancea (33 de ani)! Fiul vitreg al vedetei împlinește astăzi șase anișori, așa că bruneta a dorit să îi ureze un sincer și călduros „la mulți ani”. Ba mai mult, contactată de Click!, bruneta ne-a dezvăluit cum dar și cât de frumos vor petrece împreună în zilele care urmează.

Roxana Vancea este o mamă devotată! Din 2019, de când s-a căsătorit cu Dragos Paiu, antrenor de fitness de profesie, viața sa a luat o întorsătură neașteptată. Acum bruneta are o viață liniștită, a devenit pentru prima dată mamă în urmă cu aproape doi ani lucru care i-a schimbat planurile de viitor.

În momentul când Roxana și Dragoș s-au cunoscut, sportivul avea un băiețel dintr-o altă relație amoroasă cu o altă femeie. Însă, acest lucru nu a împiedicat-o pe fosta vecină de la „Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, să îl accepte și să le oferă la amândoi iubire necondiționată. Astfel, că astăzi este zi mare și importantă în familia lor.

„Din șase ani ai tăi ai umplut cu bucurie și iubire patru ani și jumătate ai mei. Te iubește mama! Acum și pentru totdeauna. La mulți ani, Milan!”, a fost mesajul postat în urmă cu puțin timp de Roxana Vancea.

Cadoul surpriză

Vedeta ne-a mai mărturisit ce cadouri urmează să primească micuțul Milan de ziua sa de naștere.

„Astăzi este la mama lui, așa că nu o să apucăm să facem nimic, dar îl luăm mâine și în weekend plecăm cu el la aer curat, să culegem struguri, să facem must. Am văzut că au multe activități cu copiii acolo și noi spunem că o să fie frumos. O să dormin într-un bungalow.

Însă, pe lângă asta ne-am gândit să îi cumpărăm și un tort, iar Milan a cerut un echipament de motociclist iar Dragoș i-a cumpărat. Plus că a primit deja cadou și de la nașul de botez iar lui Zian i-a cumpărat și lui un lego pentru că îi place foarte mult”, a declarat pentru Click! Roxana Vancea.

Click! spune

Roxana Vancea este una dintre cele mai cunoscute asistente TV din România. Aceasta s-a născut în Târgu Jiu, pe data de 2 iunie 1990. Roxana Vancea a ajuns să fie cunoscută publicului după ce a jucat rolul „Vecinei” timp de doi ani și jumătate în cadrul matinalului„Neatza cu Răzvan si Dani”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net