Roxana Vancea și-a luat copiii și a plecat de acasă: „Nu poate fi lângă noi!”. De ce a luat această decizie

#Exclusiv Click!

Roxana Vancea (33 de ani) trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa! De când s-a căsătorit cu Dragoș Paiu, din 2019, lucrurile s-au așezat...treptat în bine pentru brunetă. A devenit mamă de băiat, iar viața ei este acum una liniștită și echilibrată împreună cu partenerul său.

Pentru că este cald și frumos afară și încă se află în concediu de maternitate, Roxana Vancea împreună cu soțul său, Dragoș Paiu, antrenor de fitness de profesie, au decis ca bruneta să îi ia pe cei doi prichindei, Milan și Zian și să plece toată vara în orașul său natal, la Târgu-Jiu, pentru a vizita împrejurimile și a se bucura toți trei de aerul curat de afară. În timp ce Dragoș este la București...pentru că trebuie să meargă la serviciu!

Contactată de Click!, Roxana Vancea ne-a mărturisit cât de mult se bucură de aceste momente petrecute alături de cei doi prichindei: Zian și Milan, micuț care este dintr-o relație de iubire anterioară a soțului său.

„Abia am ajuns la țară cu băieții. Nu mai plec de aici până în septembrie. Așa ne-am propus să stăm. Este răcoare și bine aici. În concediu am fost în Dubai, tocmai ce ne-am întors. Nu mai mergem nicăieri vara aceasta. Dragoș nu este cu noi, el o să vină vineri. În timpul săptămânii este la sală, are clienți și nu poate fi lângă noi. Mi-am propus să merg cu picii peste tot, aici în Vâlcea. Prin parcuri, pe la Băile Govora-Olănești și mai vedem noi”, a declarat Roxana Vancea pentru Click!

Roxana Vancea, o mamă devotată

Recent, vedeta ne povestea și cât de mult i s-a schimbat viața de când a devenit mamă.

„Cei mici provoacă dependență și prefer timpul petrecut cu ei, decât orice acțiune care înainte mi-ar fi plăcut. E și greu dar în același timp și foarte frumos. Sunt o femeie împlinită și fericită. Dacă m-ar fi întrebat cineva acum 3-4 ani ce mă face fericită m-aș fi raportat la ceva ce ține de mine. Acum, să văd copiii bine și sănătoși pentru că asta e cel mai important lucru. Fericirea lor îmi hrănește sufletul”, ne mărturisea Roxana Vancea.

Click! spune

Roxana Vancea este una dintre cele mai cunoscute asistente TV din România. Aceasta s-a născut în Târgu Jiu, pe data de 2 iunie 1990. Roxana Vancea a ajuns să fie cunoscută publicului după ce a jucat rolul „Vecinei” timp de doi ani și jumătate în cadrul matinalului ”Neatza cu Răzvan si Dani”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net