Roxana Vancea, cadou inedit în copilărie, de ziua ei! Ce fel de nuntă își dorește frumoasa brunetă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Roxana Vancea (32 ani) este mămică full time de când a apărut Zian în viața ei, băiețelul ei și al lui Dragoș Paiu, care are deja un 1 și 4 luni. Roxana are grijă și de Milan, băiatul soțului ei, de 5 ani și jumătate, dintr-o relație anterioară, cu care frumoasa brunetă se înțelege extrem de bine.

Cei doi părinți își răsfață băieții cum știu mai bine și asta pentru că nu vor să le lipsească nimic. La rândul lor și ei au avut o copilărie frumoasă, fără lipsuri, fiind răsfățați de părinții lor, dar fără să aibă atât de multe jucării. La un moment dat, când era mai mică și locuia încă la ai ei acasă, Roxana Vancea a făcut o dezvăluire inedită pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. Într-un an, de ziua ei, bruneta și-a îndeplinit un vis: a primit un măgar adevărat, în dar de la tatăl ei.

După ce soțul ei, Dragoș Paiu a povestit că a avut o copilărie fantastică, Roxana Vancea și-a adus aminte cu drag de cadoul pe care tatăl ei i l-a făcut, la cererea fiicei sale.

„Pe mine chiar m-au răsfățat părinții! La un moment dat am fost  într-o vacanță cu ai mei, la niște prieteni de-ai noștri, la Olt. Făceam baie în Olt la vremea aia și munca câmpului acolo se făcea cu măgari, nu cu cai. Erau măgărușii ăia atât de mici, pui… Urma ziua mea, care e în vară, și  tata m-a întrebat ce vreau cadou de ziua mea. I-am spus că vreau un măgăruș. "Cum să vrei un măgăruș? De pluș?”, mi-a zis tata. “Nu! Măgăruș din ăla cum am văzut noi!”, i-am spus. Și de ziua mea mi-a adus un măgar! L-am avut mult, vreo 5-6 ani. Până la urmă l-a luat o mătușă la oi. Îți dai seama, dacă mi-a adus un măgar, e clar că îmi făcea toate poftele!", a dat din casă Roxana. Iar soțul ei a completat-o imediat!

„Da, dar spune-i de ce! Tatăl Roxanei, eu îi spun tataie, când era mic și-a dorit și el un cal, un mânz, și nu a primit. A fost foarte supărat, foarte dezamăgit și  l-a traumatizat, iar ea când i-a zis că vrea măgar, el s-a conformat cumva și i-a adus măgărușul”, a povestit și Dragoș Paiu.

Ce fel de nuntă își dorește Roxana Vancea

Roxana Vancea și Dragoș Paiu sunt căsătoriți din decembrie 2019 și formează o familie frumoasă  din toate punctele de vedere. S-au cunoscut acum câțiva ani la o sală de sport și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Nu au apucat încă să facă și nunta  cu tot ce înseamnă ea, de la cununie religioasă la petrecere. Dar atunci când vine vorba despre așa un eveniment cu fast, Roxana Vancea spune că își dorește liniște, adică nu vrea o nuntă mare, ci una intimă, alături de familie și câțiva prieteni.

„Nu prea vrem să facem tărăboi. Și la cununia civilă am făcut doar cu prietenii apropiați și cu familia. Cred că am avut doi- trei prieteni. Și la nuntă la fel aș vrea. Nu vreau nimic spectaculos, cu restaurante și de-astea. Vreau la biserică și poate după aia  să fim doar noi. Așa am făcut și la botezul lui Zian. Nu mă văd genul care să facă vreun tărăboi deși sunt olteancă și la noi în Oltenia nunțile sunt memorabile. I-am zis lui Dragoș că o să se sperie. Dacă vede o nuntă la noi, nu mai vrea niciodată. El a zis că “Ba da! Eu vreau, așa, haos!”, ne-a povestit Roxana Vancea pentru Click!

Când se întoarce în televiziune?

De când a devenit mămică, Roxana Vancea a renunțat la televiziune, dar parcă a început să îi ducă dorul și se gândește că i-ar plăcea să revină.

„Am zis că după ce termin cu cei doi ani în care sunt acum, în concediu de creștere copil, dacă primesc o ofertă care să îmi placă, nu o să zic nu.  Dar trebuie să fie ceva care să nu îmi ocupe foarte mult timp. Poate o rubrică despre nutriție sau despre copii. Mi-ar plăcea sincer un proiect de acest gen în care să implic și copiii”, ne-a mărturisit Roxana Vancea.

“Vecina” Roxana Vancea a plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani în luna martie  a anului 2013. Timp de doi ani, Vancea a prezentat rubrica meteo și a dat lecții de fitness, demonstrând cât de bine se pricepe la sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net