Roxana Vancea și-a reparat dinții cu 20.000 de euro!

Ultima actualizare:

Roxana Vancea a avut probleme cu dantura, iar timp de patru ani a purtat aparat dentar. Din păcate, după ce a renunțat la el, dinții erau drepți însă inestetici și subțiri. Vedeta a apelat la un medic stomatolog care a ajutat-o să zâmbească din nou. Și nu oricum, ci ca la Hollywood!

Roxana Vancea zâmbește cu gura până la urechi, după ce și-a pus fațete dentare
Roxana Vancea zâmbește cu gura până la urechi, după ce și-a pus fațete dentare

Roxana Vancea a plătit 20.000 de euro ca să scape de cel ma mare complex al ei

A împlinit pe 2 iunie 32 de ani și este mămica unui băiețel superb, pe nume Zian, de aproape șapte luni. Chiar dacă a stat mai mult pe acasă în perioada aceasta, Roxana Vancea nu s-a neglijat deloc și a încercat să aibă grijă de imaginea ei așa cum trebuie.

A mers la sală, a avut grijă la alimentație, iar de curând a trecut și printr-o transformare dentară care a făcut-o să aibă din nou încredere în ea.

„Începusem să am complexe. Patru ani am purtat aparat dentar și nu am zâmbit deloc. Mă chinuiam mai mult. După ce am renunțat la aparat, am scăpat de o problemă, dar am dat de alta: dinții se îndreptaseră, dar erau foarte subțiri, sensibili. Am zis că nu este ok, nu pot să stau cu ei așa și am mers din nou la stomatolog.", ne-a spus Roxana Vancea.

Vedeta a ajuns pe mâna medicilor stomatologi, care după două ședințe, i-au reparat dinții. În sfârșit, Roxana a avut dantura perfectă. 

„Totul s-a derulat în doua etape. Prima etapă a presupus frezarea dinților și a durat vreo 5 ore, iar a doua a durat 4 ore și nu a mai fost atât de grea. Pentru că am stat atât de mult la clinică, a trebuit să apelez la tot familionul să stea cu micuțul meu.

Eu alăptez și vă dați seama că nu a fost atât de ușor, a trebuit să îi las dimineața lapte acasă, în sticlă, apoi pentru că am fost anesteziată, înainte să îl alăptez pe bebe a trebuit sa arunc primul lapte. Nu am avut voie să iau calmante pentru că nu este bine pentru cel mic. Dar, după două săptămâni, medicul mi-a pus fațetele pe toți dinții, am crezut că leșin când m-am văzut în oglindă.

Dacă înainte nici măcar nu zâmbeam, acum râd cu gura până la urechi, pentru că sunt foarte fericită de transformarea asta. Am avut încredere de la început în medicul meu și iată că mi s-a îndeplinit visul. Niciodată nu am avut dinții atât de frumoși!", a mai spus Roxana Vancea, care a optat pentru fațete ceramice și coroane din zirconiu pe implanturi,

Câți bani a scos din buzunar pentru această procedură? Ei bine, vă spunem noi: în jur de 20.000 de euro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
Marina Voica  la Te ascult realizată de Ilinca Vandici Foto captură video YouTube jpg
betty stoian jpeg
Iulian postelnicu bun (1)b jpg
Pe Minodora (45 de ani) o așteaptă o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere
telefon toaleta   shutterstock 377885068 jpg