Roxana Vancea face sacrificii de dragul lui micuțului Milan! Ce relație are cu fosta iubită a soțului

Roxana Vancea, în vârstă de 31 de ani, ține foarte mult la relația pe care o are cu admiratorii de pe Instagram, așadar le răspunde curiozităților pe care le au și distribuie adesea imagini din viața de familie.

Dragoș Paiu și Roxana Vancea s-au căsătorit în anul 2019
Dragoș Paiu și Roxana Vancea s-au căsătorit în anul 2019

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil în anul 2019 și au devenit părinții unui băiețel la finalul anului trecut. Bărbatul mai are un fiu, pe nume Milan, dintr-o relație anterioară, cu care Roxana se înțelege de minune și pe care îl tratează ca pe propriul fiul. Micuțul este nelipsit din postările de pe Instagram ale vedetei și are propriul cont pe rețeaua de socializare, desigur gestionat de adulți. 

Citește și: Roxana Vancea a ajuns la spital cu bebelușul. Ce a pățit Zian 

Roxana a fost întrebată de admiratorii curioși cum se înțelege cu mama lui Milan, ținând cont că el petrece atât de mult timp alături de fosta asistentă TV. Roxana a închis repede gura cârcotașilor și a subliniat că are o legătură bazată pe respect și atât cu cea care i-a dat viață lui Milan.

O informează despre programul băiatului și despre starea lui atunci când el se află în vizită, dar aici se rezumă interacțiune lor. Nu au nimic de împărțit, dar nici nu au găsit motive pentru care să lege o prietenie. 

„Nu avem de împărțit decât copilul. Avem o relație normală, ne scriem/sunăm să știm ce face Milan și atât. E perfect normal să știe ce face Milan când e la noi și invers. Nu e niciun război între noi, dacă asta macină pe cineva”, a fost mesajul Roxanei. 

Roxana a fost cea care a făcut primul pas în relația cu Dragoș 

Relația Roxanei și a lui Dragoș Paiu a început într-un mod atipic, iar ea a fost cea care și-a făcut curaj să îl abordeze pentru prima dată. Ambii se antrenau la aceeași sală de sport, iar atunci când a aflat că Dragoș nu se află într-o relație, Roxana a reacționat la o postare de a bărbatului de pe Instagram. Au început să converseze, iar trei zile mai târziu au ieșit la un film. Nu la orice peliculă, ci la cea mai proastă posibilă, conform relatărilor Roxanei. 

Vezi și: Roxana Vancea, prima vacanță cu Zian 

Roxana nu mai seamănă deloc cu versiunea ei din vremea în care era asistentă în platoul emsiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Formele voluptoase au fost înlocuite de un aspect sculptat, rezultat al orelor petrecute la sală. Mai mult decât atât, vedeta a decis să-și decoreze trupul cu nenumărate tatuaje. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net