Roxana Vancea face sacrificii de dragul lui micuțului Milan! Ce relație are cu fosta iubită a soțului

Roxana Vancea, în vârstă de 31 de ani, ține foarte mult la relația pe care o are cu admiratorii de pe Instagram, așadar le răspunde curiozităților pe care le au și distribuie adesea imagini din viața de familie.

Dragoș Paiu și Roxana Vancea s-au căsătorit în anul 2019
Dragoș Paiu și Roxana Vancea s-au căsătorit în anul 2019

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil în anul 2019 și au devenit părinții unui băiețel la finalul anului trecut. Bărbatul mai are un fiu, pe nume Milan, dintr-o relație anterioară, cu care Roxana se înțelege de minune și pe care îl tratează ca pe propriul fiul. Micuțul este nelipsit din postările de pe Instagram ale vedetei și are propriul cont pe rețeaua de socializare, desigur gestionat de adulți. 

Citește și: Roxana Vancea a ajuns la spital cu bebelușul. Ce a pățit Zian 

Roxana a fost întrebată de admiratorii curioși cum se înțelege cu mama lui Milan, ținând cont că el petrece atât de mult timp alături de fosta asistentă TV. Roxana a închis repede gura cârcotașilor și a subliniat că are o legătură bazată pe respect și atât cu cea care i-a dat viață lui Milan.

O informează despre programul băiatului și despre starea lui atunci când el se află în vizită, dar aici se rezumă interacțiune lor. Nu au nimic de împărțit, dar nici nu au găsit motive pentru care să lege o prietenie. 

„Nu avem de împărțit decât copilul. Avem o relație normală, ne scriem/sunăm să știm ce face Milan și atât. E perfect normal să știe ce face Milan când e la noi și invers. Nu e niciun război între noi, dacă asta macină pe cineva”, a fost mesajul Roxanei. 

Roxana a fost cea care a făcut primul pas în relația cu Dragoș 

Relația Roxanei și a lui Dragoș Paiu a început într-un mod atipic, iar ea a fost cea care și-a făcut curaj să îl abordeze pentru prima dată. Ambii se antrenau la aceeași sală de sport, iar atunci când a aflat că Dragoș nu se află într-o relație, Roxana a reacționat la o postare de a bărbatului de pe Instagram. Au început să converseze, iar trei zile mai târziu au ieșit la un film. Nu la orice peliculă, ci la cea mai proastă posibilă, conform relatărilor Roxanei. 

Vezi și: Roxana Vancea, prima vacanță cu Zian 

Roxana nu mai seamănă deloc cu versiunea ei din vremea în care era asistentă în platoul emsiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Formele voluptoase au fost înlocuite de un aspect sculptat, rezultat al orelor petrecute la sală. Mai mult decât atât, vedeta a decis să-și decoreze trupul cu nenumărate tatuaje. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png